RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

DEN VEIEN TIL USA: Ashley Cole (t.h.) kan være på vei bort fra Roma allerede i januar, hevder engelske medier.
DEN VEIEN TIL USA: Ashley Cole (t.h.) kan være på vei bort fra Roma allerede i januar, hevder engelske medier. Foto: Paul Ellis (Afp)
Sist oppdatert:
Ashley Cole kan bytte klubb i januar.

Everton-manager Roberto Martinez advarer Manchester City, Manchester United og Liverpool og alle andre klubber som er interessert i Ross Barkley. Martinez gjør det klinkende klart at 20-åringen ikke er til salgs.
(Daily Star)

Det er knyttet stor spenning til hva Mancehster United vil foreta seg når overgangsvinduet åpner igjen i januar. En av spillerne Louis van Gaal kobles til, er 19 år gamle Daley Sinkgraven. Også Real Madrid, Liverpool og Barcelona følger følger nøye med Heerenveen-talentet.
(Sunday Mirror)

En annen mann som, kanskje noe overraskende, kobles til United, er Ryan Shawcross. Lous van Gaal skal ha latt seg imponere av Stoke-stopperen, som kan være tilgjengelig for 12 millioner pund.
(Daily Star)

Saido Berahino har imponert for West Bromwich denne sesongen. Nå har større klubber begynt å vise interesse for Englands U21-spiss, men WBA kommer ikke til å selge stjerneskuddet for mindre enn 25 millioner pund.
(Daily Mail)

I flere klubber virker rollefordelingen mellom sportsdirektører og managere noe uklar. Gus Poyet er imidlertid helt klar på at i Sunderland er det han som har siste ord i alle overgangssaker.
(Sunderland Echo)

Ashley Cole har ikke fått noen kjempestart på sin karriere i Roma. Nå spekuleres det i om engelskmannen kan være ferdig i klubben allerede i januar. New York Red Bulls og Orlando City skal være aktuelle for den tidligere Chelsea-spilleren.
(Daily Mail)

West Ham leder an i jakten på ghaneseren Andrew Ayew. 24-åringen spiller for Marseille og har også tiltrukket seg interesse fra Liverpool, Everton, Swansea og Hull.
(Daily Mirror)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere