RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solbakken mister tidligere Premier League-angriper

ENGLAND: Alexander Kacaniklic vender tilbake til England.
ENGLAND: Alexander Kacaniklic vender tilbake til England. Foto: Franck Fife (Afp)
Alexander Kacaniklic vil ikke forlenge låneavtalen med FC København.

Ståle Solbakken hadde håpet å beholde Alexander Kacaniklic på lån ut sesongen, men nå er det klart at han vender tilbake til Fulham.

Svensken har vært utlånt til den danske hovedstadsklubben siden i sommer, men nå er det bestemt at 23-åringens låneopphold er historie.

Ifølge svenske Expressen ønsker Fulham-trener Kit Symons å ha Kacaniklic i stallen som i øyeblikket kjemper for å unngå nedrykkskampen i den engelske mesterskapsserien.

I FC København har Kacaniklic gjort to mål på 14 kamper. Danskene ønsket å beholde Fulham-spilleren også i vårsesongen, men en klausul i utlånsavtalen gjorde det mulig for London-klubben å hente ham tilbake.

FC København vant den siste kampen før vinterpausen 3-0 mot serieleder FC Midtjylland. Det betyr at Solbakkens menn er åtte poeng bak tabbeltopp når superligaen fortsetter i februar. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere