Solskjær: - Jeg skal ingen steder

- SKAL INGEN STEDER: Ole Gunnar Solskjær sier han vil fortsette som Cardiff-manager uansett om klubben beholder plassen i Premier League eller ikke.

- SKAL INGEN STEDER: Ole Gunnar Solskjær sier han vil fortsette som Cardiff-manager uansett om klubben beholder plassen i Premier League eller ikke. Foto: Paul Ellis (Afp)

Ole Gunnar Solskjær lover å bli værende i Cardiff.

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff så lenge ut til å stikke av med ett poeng fra oppgjøret mot Everton lørdag. Men en scoring på overtid av Seamus Coleman gjorde at samtlige tre poeng ble værende på Goodison Park.

Ekstra bittert var det trolig for Cardiff at en rekke av de andre lagene i bunnstriden kunne glede seg over viktige poeng i deres kamper.

Dermed ser det igjen langt dystrere ut med tanke på Cardiffs sjanser om å overleve i Premier League.

Solskjær: - Jeg blir
Men skulle det bli nedrykk for waliserne, virker nordmannen sikker på at han vil bli værende på i Cardiff.

- Vi ønsker alle å bli værende i Premier League, men uansett hva som skjer vil jeg være her i framtiden. Jeg lover hundre prosent at jeg kommer til å være lojal, sier Solskjær til Wales Online.

- Alle vet at kontinuitet er nøkkelen til suksess, forklarer nordmannen.

- Stort prosjekt
Solskjær sier videre at han håper å kunne glede folket i Wales i årene som kommer.

- Engasjement, lojalitet og hardt arbeid er verdier jeg mener er viktige. Jeg har aldri jobbet så hardt noen gang i karrieren min, men jeg visste det da jeg takket ja til jobben, sier Solskjær.

- Jeg ønsker å få respekt gjennom fotballen laget mitt spiller og engasjementet for klubben. Jeg skal love å være hundre prosent lojal. Dette er et stort prosjekt og jeg er forpliktet til det, sier Solskjær.

- Åtte cupfinaler
Liverpool er neste motstander for Cardiff i serien, og manager Solskjær legger liten skjul på at det gjenstår noen svært viktige kamper for waliserne.

- Ingen i Cardiff City tviler på at vi kan klare å redde plassen i Premier League. Nå har vi åtte cupfinaler igjen, hvor vi kan klare å gjøre nettopp det, sier Solskjær.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Ole Gunnar Solskjær

Mest lest på Sport

Annonsebilag