RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær: - De tror de kan vinne ligaen

VENTER TØFF MOTSTAND: Ole Gunnar Solskjær vet at det blir vanskelig å slå formlaget Liverpool den kommende helgen.
VENTER TØFF MOTSTAND: Ole Gunnar Solskjær vet at det blir vanskelig å slå formlaget Liverpool den kommende helgen. Foto: Stephen Pond (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær venter seg tøff motstand.

Lørdag får Ole Gunnar Solskjær og Cardiff besøk av serietoer Liverpool på Cardiff City Stadium, og det var en noe ydmyk Cardiff-manager som møtte pressen i forbindelse med kampen fredag.

Waliserne er på desperat poengjakt i håp om å overleve i Premier League, men det er få som tror at Solskjærs menn skal ha noen mulighet mot den formsterke Merseyside-klubben.

- Trenger poeng
- Vi vet hva som møter oss. De tror at de kan vinne ligaen, men vi må tenke på oss selv, sier Solskjær ifølge Cardiff City på Twitter. 

- Vi har jobbet og forbedret oss over de siste ukene, men vi trenger poeng. Vi skal gjøre alt vi kan mot Liverpool, lover nordmannen.

Solskjær håper kampen mot Everton forrige uke kan være noe å bygge på for laget hans.

Cardiff så lenge ut til å kunne ta med seg ett poeng fra Goodison Park, men en scoring på overtid av Seamus Coleman førte til at samtlige tre poeng ble værende igjen i Liverpool. 

God kamp mot Everton
Likevel var det en bra gjennomført bortekamp av waliserne.

- Vi leverte en bra kamp forrige helg. Det tar vi med oss inn mot kampen mot Liverpool, som er i toppform, sier Solskjær. 

Cardiff ligger før oppgjøret mot Liverpool på 19. plass med 25 poeng. Det er tre poeng opp til Crystal Palace, som ligger på 17. plass. London-klubben har imidlertid én kamp mindre spilt. 

Rodgers: - Tøff kamp
Brendan Rodgers møtte også pressen i Cardiff fredag formiddag. Liverpool-manageren sier han venter seg hard motstand fra Solskjærs menn.

- Cardiff har hatt en vanskelig sesong, men de har noen virkelig gode spillere, og jeg vet at det vil bli en tøff kamp, sier Rodgers, ifølge Wales Online.

Rodgers er imidlertid klar på hvordan Liverpool skal vinne kampen.

- Hvis vi klarer å holde intensiteten oppe og spille med den kontrollen vi har vist, gir det oss muligheten til å ta med oss nye tre poeng, sier Rodgers.

Kampen spilles lørdag klokken 16.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere