RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær: - Jeg ser mye av meg selv i ham

HANDLEKRAFTIG: Ole Gunnar Solskjær har allerede sikret seg fire nye spillere i sommer. Han sier han ser mye av seg selv i en av dem; Adam Le Fondre.
HANDLEKRAFTIG: Ole Gunnar Solskjær har allerede sikret seg fire nye spillere i sommer. Han sier han ser mye av seg selv i en av dem; Adam Le Fondre. Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency (NTB scanpix)
Cardiff-manageren hyller sin nye spiss.

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff har vært ivrige på overgangsmarkedet så langt denne sommeren og har allerede sikret seg fire nye spillere. Javi Guerra, Guido Burgstaller, Federico Macheda og Adam Le Fondre har signert for klubben, som rykket ned fra Premier League forrige sesong.

Cardiff-manageren legger ikke skjul på at klubben satser på å rykke direkte opp igjen til Premier League. Han er også glad for å ha sikret seg gode avsluttere i Federicho Macheda og Adam Le Fondre.

NY: Adam Le Fondre er en av nysigneringene som skal skyte Cardiff til opprykk.

- Begge har vist seg som gode målscorere. Det er deres greie, og jeg er glad for at vi har fått dem begge inn, sier Solskjær til Cardiffs hjemmeside.

Det ser ut til å bli voldsom konkurranse om en plass i Cardiff-angrepet kommende sesong. Solskjær gjør det klart at noen kommer til å forsvinne i løpet av sommeren.

- Selvsagt handler det ikke bare om å få inn så mange spisser som mulig. Nå når det området er på plass, kan vi begynne å se på hvem vi kommer til å miste i andre posisjoner og hvem som blir. Vi har en sterk stall, med masse talent allerede, sier Solskjær.

- Det blir en del manøvrering gjennom sommeren, og noen spillere kommer til å dra, men i en liga som Championship, med cup i tillegg, kommer vi til å spille opp mot 50 kamper og vil å rotere i angrepet. Du kan aldri få nok målscorere i et lag.

Solskjær er full av lovord om sine nye signeringer. Blant dem, Adam Le Fondre.

- Han er en naturlig målscorer. Jeg har vært en målscorer selv, og jeg kan se mange likheter mellom meg og Adam. Han vil kanskje ikke ha det varemerket, men akkurat som meg, har han vært kjent for å komme fra benken og score mange mål som innbytter - akkurat som jeg gjorde. Han er et naturtalent foran mål.

Cardiff-manageren har stor tro på klubbens angrepsspillere og mener det blir viktig for resten av laget å skape nok sjanser for dem.

- Nå er det opp laget å score nok sjanser til disse spillerne, slik at vi kan utfordre om en opprykksplass. Alle her har et mål om å komme tilbake til Premier League, avslutter Solskjær.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere