RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær: - Vi må se på reglene

SKUFFET: Ole Gunnar Solskjær vil ha regelendring i fotballen.
SKUFFET: Ole Gunnar Solskjær vil ha regelendring i fotballen. Foto: Rebecca Naden (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær oppfordrer til regelendring etter stortapet.

CARDIFF - LIVERPOOL 3-6:

CARDIFF (Nettavisen): En fattet, men skuffet Cardiff-manager møtte Nettavisen og resten av pressekorpset på Cardiff City Stadium etter 3-6 tapet for Liverpool, og nordmannen foreslår en regelendring grunnet gjestenes tredje mål

To Cardiff-spillere hadde gått ned for telling og måtte gå av banen da Martin Skrtel headet Liverpool i føringen 2-3 etter et hjørnespark - noe Solskjær var skuffet over.

- Hvordan kan du forsvare et hjørnespark med kun ni spillere? To av spillerne mine hadde ikke skadet seg, de hadde ikke filmet, de hadde bare lyst til å komme tilbake på banen, sier Solskjær etter kampen.

- Vi må se på regelen. Vi kan sikkert sitte her i hele dag og diskutere det. Jeg visste de kom til å score, forteller han videre.

«De kommer til å score nå»
Jordan Mutch og Kevin Teopihle-Catherine gikk begge i bakken etter å ha kollidert da de blokkerte et frispark ut til hjørnespark.

Dommeren kalte Cardiffs medisinske apparat ut på banen, og dermed sier regelen at spillerne som får behandling må ut av banen og vente på at dommeren vinker dem inn igjen.

Liverpool tok så hjørnesparket, og Skrtel stanget gjestene i ledelsen.

- Jeg sa til fjerdedommeren «de kommer til å score nå, ikke bekymre deg for det», sier en skuffet Solskjær.

Solskjær legger også vekt på at spillerne som var på sidelinjen på scoringen er to av de mest hodesterke i stallen hans.

- Det er to av mine høyeste spillere, Jordan Mutch og Kevin Theophile, som ikke er med på hjørnesparket, så hvor den sunne fornuften er, sier han med et tomt blikk ut i rommet.

Trodde på poeng
Tross skuffelsen over tapet, mener Solskjær at Cardiff kom godt ut av det, til tross for at de ikke fikk med seg poeng, da lagene rundt dem på tabellen også tapte.

- I dag kan vi se på at vi møter Liverpool, mens lagene rundt oss har kamper det er mer mulig å vinne og vi er ikke i en verre situasjon enn vi var tidligere i dag, noe jeg tror mange trodde vi ville være før kampen. Så det er kanskje det største plusset i dag, forteller han optimistisk.

- Jeg trodde vi helt ærlig kunne fått noe ut av kampen. Jeg trodde de andre lagene rundt oss kunne ta poeng, noe jeg tror vil være tøffere mentalt for dem enn for oss, siden vi spilte mot et av de beste lagene i ligaen, avslutter den tidligere storscoreren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere