RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MØTER WEST BROM: Ole Gunnar Solskjær og Cardiff møter West Bromwich i neste seriekamp.
MØTER WEST BROM: Ole Gunnar Solskjær og Cardiff møter West Bromwich i neste seriekamp. Foto: Andrew Yates (Afp)

Solskjær møtte ikke pressen

Sendte assistenten.

Dagen før seriekamp er det vanlig for Premier League-managerne å møte pressen sammen med en av lagets spillere.

Fredag var det derfor ventet at Ole Gunnar Solskjær skulle møte pressen i forbindelse Cardiffs kamp mot West Bromwich lørdag, men nordmannen møtte ikke opp. I stedet sendte han assistenten Mark Dempsey.

Demspey brukte tiden på å skryte av jobben Solskjær har gjort med Cardiff, og snakket blant annet om hvor viktig lørdagens kamp mot West Brom blir.

- Ole har gjort en bra jobb og har revitalisert klubben etter tapet mot Hull. Det har vært en annen følelse i hele klubben siden den gangen, sier Dempsey, ifølge klubben.

- Vårt fokus er nå å holde Cardiff oppe i Premier League. Vi vet alle at vi kan klare det. Vi ser nå fram til å ta de poengene vi føler at vi fortjener, forteller Dempsey.

- Vi har det som skal til
Cardiff-back Fabio var også til stedet på fredagens pressekonferanse. Tvillingbroren til Manchester Uniteds Rafael var klar på hva som blir nøkkelen for Cardiffs overlevelse i Premier League.

- Vi kan ikke fortsette med å slippe inn så mange mål. Vi reiser til West Brom for å slutte med det. Det er en svært viktig kamp, sier Fabio, ifølge klubben.

- Vi har kvalitetene som skal til for å holde oss oppe. Det ser man hver dag på trening. Vi vil fortsette med å jobbe hardt og vil kjempe for å holde oss oppe, forklarer brasilianeren. 

Til tross for at waliserne har tapt de to siste kampene mot Liverpool og Everton, mener Cardiff-backen det har vært en bra erfaring for spillerne. 

- Vi tar med oss mye positivt fra kampene mot Everton og Liverpool. Vi må fortsette på den måten og få med oss poengene vi fortjener, påstår brasilianeren.

- Kampen mot West Bromwich blir også en stor kamp for dem. Vi er like bak dem, og med en seier vil vi være enda nærmere, sier Fabio.

Viktig kamp for Cardiff
Lørdag følger spente Cardiff City-fans med når Ole Gunnar Solskjærs menn reiser til The Hawthorns for å møte West Bromwich i et meget viktig bunnoppgjør.

Cardiff ligger for øyeblikket nest sist i Premier League med 25 poeng, men med seier over West Brom vil Solskjærs menn være likt med deres motstander som før oppgjøret ligger som nummer 16.

Nettavisen følger kampen fra The Hawthorns lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere