Søndagens Premier League-rykter

LEGGER SKUMLE PLANER? Både Chelsea-manager Maurizio Sarri og Manchester Uniteds José Mourinho har store navn på innkjøpslista.

LEGGER SKUMLE PLANER? Både Chelsea-manager Maurizio Sarri og Manchester Uniteds José Mourinho har store navn på innkjøpslista. Foto: Mark Pain (Pa Photos / NTB scanpix)

Profiler fra italiensk, fransk, argentinsk og tysk fotball kobles til England. Mens en viss Manchester United-stjerne er til salgs.

16.12.18 10:02

Italienske RAI Sport rapporterer at José Mourinho har gitt beskjed til agent Jorge Mendes om å skaffe ham Napoli-midtstopper Kalidou Koulibaly (27).

Manchester United-styret skal dessuten ha gitt klarsignal til å hente fransk-senegaleseren Koulibaly for over 100 millioner pund. En avtale allerede i januar er angivelig blitt mer aktuelt ettersom Napoli nå er slått ut av Champions League.

Les mer: Ødegaard med vakker scoring

Overfor The Observer hevder Mourinho dog at han ikke vet om han får støtte fra klubbens høye herrer til å forsterke spillerstallen i januar.

Sunday Mirror mener derimot å vite at Manchester United ønsker å selge Paul Pogba (25) i det kommende vinduet.

Mail on Sunday skriver at Chelsea har en avtale om kjøp av Borussia Dortmund-profilen Christian Pulisic (20) like rundt hjørnet. Den offensive midtbanespilleren har angivelig også gjort det klart at han vil til Chelsea. Avtalen blir etter opplysningene å dømme gjennomført til sommeren, men kan bli bekreftet allerede i januar.

Chelsea-manager Maurizio Sarri har dessuten diskutert en overgang for Lyon-stjernen Nabil Fekir (25) med klubbledelsen, skal vi tro Tribal Football.

Barcelona skal samtidig ha lagt inn et bud på Chelsea-midtstopperen Andreas Christensen (22). Det er den katalanske avisa Sport som kobler dansken til «Blaugrana». Dette skjer samtidig som Goal siterer Barcelona-trener Ernesto Valverde på at han ikke er interessert i å forsterke midtforsvaret i januar.

Sun on Sunday skriver at Arsenal ønsker seg Boca Juniors-vingen Cristian Pavon (22), men at argentineren kommer til å koste så mye som 40 millioner pund å kjøpe fri.

West Ham kommer til å forsøke å hente Manchester Uniteds brasilianer Andreas Pereira (22) på lån, ifølge Sunday Mirror.

Saksomkostningene rundt West Hams konflikt med eieren av London Stadium kommer til å passere fem millioner pund ved utgangen av året. Det anslår i alle fall eier London Legacy Development Corporation, skriver Sunday Times. Konflikten dreier seg om West Hams ønske om å utvide tilskuerkapasiteten under fotballkamper.

Everton sikter seg inn mot å hente RB Leipzig-spilleren Jean-Kévin Augustin (21), hevder Sun on Sunday. Den franske angriperen kan komme til å koste hele 38 millioner pund.

Fulham og Cardiff kjemper om å få navnetrekket til den argentinske spissen Emiliano Sala (28) på en kontrakt, melder Mail on Sunday. Sala spiller for Nantes i fransk Ligue 1, Fulham-manager Claudio Ranieris tidligere arbeidsgiver.

Samme avis skriver at Southamptons Steven Davis (33) er åpen for å dra tilbake til gamleklubben Rangers i skotsk fotball. Nordiren Davis har bare spilt to ganger fra start på midtbanen til «The Saints» denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.