Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

José Mourinho og Cristiano Ronaldo mot England-retur.

Louis van Gaal har muligens hørt på Erik Nevland.

Hva for noe? Louis van Gaal har muligens hørt på Erik Nevland. Mest sannsynlig ikke, kanskje.

Den tidligere angriperen, som fikk en kamp i Manchester United-drakta tidlig i karrieren, sa før lørdagens semifinale mot Everton at United trolig bytter manager uansett, selv om det skulle bli FA-cupseier i mai.

Nå sier den sittende Manchester United-manageren omtrent det samme, ifølge The Sun: Nemlig at det å vinne FA-cupen kanskje ikke er nok til å redde jobben.

Manchester Evening News skriver at Louis van Gaal har innrømmet at framtida hans blir bestemt av klubbstyret i Manchester United. Nederlenderen antyder også at partene skal ha samtaler til sommeren. Det til tross for at 64-åringen har kontrakt til juni 2017.

Sunday Express konstaterer at José Mourinho allerede har skrevet under på en avtale om å erstatte van GaalOld Trafford i sommer. Dette blir angivelig bekreftet i løpet av et par uker.

Den ikke alltid så pålitelige søndagsavisa kliner dessuten til med at Mourinhos portugisiske landsmann, Real Madrid-superstjernen Cristiano Ronaldo (31), kan følge med på flyttelasset til Man. United-med Mourinho.

Da må det nok ryddes en del, om dette skal bli tilfellet. 31-åringen med det skyhøye scoringssnittet (denne sesongen har han 31 mål på 34 kamper i La Liga, samt 16 mål på 10 kamper i Champions League) er ingen billig man å kjøpe fri fra kontrakten som varer til sommeren 2018.

Sunday Mirror bidrar litt til oppryddinga på Old Trafford med å melde at Manchester United går inn for å selge Memphis Depay (22). Det er ikke engang gått et år siden klubben brukte 25 millioner pund på å kjøpe kantspilleren fra PSV.

Samtidig kan de røde djevlene vente seg konkurranse fra Manchester City, Paris Saint-Germain og Real Madrid i kappløpet om å sikre seg Renato Sanches (18) fra Benfica. Det er Sunday Times som skriver om jakten på den unge portugisiske midtbanespilleren.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Titteljagende Tottenham skal ha tilbudt seg å betale 16 millioner pund for Lilles offensive midtbanespiller Sofiane Boufal (22). Også her skal Manchester United være på banen, i likhet med Arsenal, melder Foot Mercato.

Spurs har også merket seg at Alexandre Lacazette (24) ryktes å være på vei bort fra Lyon. Målsniken vil koste 23,5 millioner pund å kjøpe fri til sommeren, påstår Sunday Mirror.

Keeper Hugo Lloris (29) innrømmer overfor Eurosport at han var nær ved å forlate Tottenham før manager Mauricio Pochettino tok over spakene på White Hart Lane.

Barcelona hevdes å være interessert i å hente Leicesters suksesskeeper Kasper Schmeichel (29) for 15 millioner pund. The Sun skriver at dansken er tiltenkt å erstatte Marc-André ter Stegen (23), som er på vei bort fra Camp Nou.

Antonio Conte skal være lysten på å sikre seg Manchester City-angriper Stevan Jovetic (26) før han starter den første sesongen som manager i Chelsea. Star on Sunday er kilden til denne opplysningen.

Jovetic er utlånt til Inter ut 2016, men har kontrakt med City til juni 2018.

Theo Walcotts framtid i Arsenal virker å være usikker. Ifølge Sky Sports erkjenner manager Arsène Wenger at han ikke vet om Walcott blir på Emirates Stadium på lang sikt. Kontrakten til 27-åringen varer dog helt til sommeren 2019.

Kommentarer til denne saken