Wilfried Zaha er i god form for tiden, noe som har ført til spekulasjoner om at Chelsea, Tottenham og Manchester City er ute etter Crystal Palace-spilleren. Manager Roy Hodgson er derimot krystallklar på at Zaha ikke kommer til å forlate klubben når overgangsvinduet åpner i januar, skriver London Evening Standard.

Loic Remy kan være aktuell for et Premier League-comeback etter at han har fått beskjed om å finne seg en ny klubb, skriver Independent. Las Palmas-spilleren har fortid i klubber som Chelsea, Crystal Palace, Newcastle og Queens Park Rangers, og nå kan han altså vende tilbake til engelsk fotball.

En annen spiller som kan komme til å gjøre Premier league-comeback, er Andre Schurrle. Den tidligere Chelsea-profilen skal ifølge tyske Bild være aktuell for West Ham, og avisen skriver at London-klubben skal være interessert i å hente Borussia Dortmund-spilleren.

Manchester United er ventet å jakte på forsterkninger når overgangsvinduet åpner. Ifølge Daily Mirror har Juventus-stjernen Paulo Dybala tatt over plassen som José Mourinhos førstevalg, da mye tyder på at Antoine Griezmann nærmer seg Barcelona. Avisen skriver videre at Manchester United håper at Paul Pogba kan være med på å lokke Dybala til klubben, på samme måte som han gjorde med Romelu Lukaku.

Manchester Citys forsvarsspiller, Nicolas Otamendi, nærmer seg en ny kontrakt med de lyseblå, skriver ESPN.

Barcelona kommer til å komme med et nytt bud på Liverpool-stjernen Philippe Coutinho, skriver Daily Mirror. Avisen mener å vite at budet kommer til å ligge på 130 millioner pund, eller omtrent 1,45 milliarder kroner. Samtidig koker det på Twitter etter at Barcelonas utstyrsleverandør, Nike, frontet Barcelona-kolleksjonen med Coutinhos navn.

West Bromwich skal ifølge Manchester Evening News ha sett på muligheten for at Jonny Evans får forlate klubben i januar. West Brom avslo et bud fra Manchester City på forsvarsspilleren i sommerens overgangsvindu, noe som bare har ført til at spekulasjonene har blusset opp igjen nå som januarvinduet nærmer seg.

Manchester Uniteds Timothy Fosu-Mensah har tilbragt høsten på lån hos Crystal Palace, men med Roy Hodgson som ny manager hos London-klubben, kan det komme til å skje endringer. Siden Fosu-Mensah og Ruben Loftus-Cheek fyller opp lagets kvote på to lånespillere, kan Fosu-Mensahs låneopphold komme til å bli avbrutt. I så fall må klubben betale Manchester United én millioner pund, skriver Daily Mail.

Swansea og Brighton skal ifølge Daily Mail være ute etter Hull-spiller Jarrod Bowen. Prisen sies å være på åtte millioner pund for angriperen.