Avisen Daily Star hevder å vite at Barcelona er villige til å lenge svimlende 200 millioner pund (ca 2.2 milliarder norske kroner) for å sikre seg Harry Kane fra Tottenham. De skriver at katalanerne ønsker å sikre seg en langtidserstatter for Luis Suárez, som fyller 32 i slutten av januar.

Real Madrid har i lenge tid blitt koblet med en overgang for Eden Hazard, og skal nå ha fått konkurranse, skriver Daily Mirror. Paris Saint-Germain skal nemlig ha gjort det klart at den ønsker å sikre seg belgieren. Avisen skriver videre at Chelsea fortsatt planlegger å tilby ham ny kontrakt.

Chelsea, på sin side, skal fortsatt ønske å hente Denis Suárez fra Barcelona, hevder CalcioMercato. Den spanske midtbanespilleren har ikke fått mange sjansene denne sesongen hos den regjerende La Liga-mesteren.

Les mer: Her er Norges VM-motstandere

CalcioMercato skriver videre at et kjøp av Denis Suárez kan åpne for at Chelsea lar Francesc Fabregas forlate Stamford Bridge. AC Milan hevdes å være meget interessert i å sikre seg midtbanemannen.

Det kan gå mot en ny kamp på overgangsvinduet mellom Manchester City og Manchester United. The Mirror siterer det tyrkiske nettstedet Radyospor på at begge klubber følger midtstopper Ozan Kabak. Også Arsenal skal være veldig interessert i å sikre seg midtstopperen, skal vi tro engelske medier.

Tottenham på sin side sies å være interessert i å hente nederlandske Tonny Vilhena. Mannen som til daglig spiller i Feyenoord har i det siste blitt koblet til Roma, men CalcioMercato hevder at Mauricio Pochettino også følger situasjonen tett.

En som kan være på vei vekk fra Etihad er Brahim Díaz. Det har tidligere blitt hevdet at unggutten kan være på vei til Real Madrid, men ifølge The Sun ønsker Manchester City å gi det et siste forsøk på å beholde spanjolen i England ved å tilby ham en større kontrakt.

Det ser ut til at Danny Welbeck sin tid på Emirates Stadium går mot slutten. Angriperen har kontrakt ut sesongen, og ifølge The Mirror ønsker Arsenal ikke å tilby forlengelse. Galatasaray i Tyrkia skal stå klare til å hente den engelske landslagsspissen, hevder samme avis.

Forsvarsspiller Lloyd Kelly i Bristol City har imponert stort denne sesongen. Såpass god har 20-åringen vært at Manchester United, Liverpool, Tottenham og Arsenal alle ønsker å sikre seg engelskmannen, skriver The Mirror.

Islam Slimani har ikke vært noen suksess hverken i Leicester, eller det siste halvåret under sitt låneopphold i tyrkiske Fenerbahce. Leicester Mercury, som siterer tyrkiske Fotomac, skriver at Claude Puels klubb har gjort det klart at de ikke ønsker den algirske angriperen tilbake i januar.