Spansk TV-kanal: - De Gea enig med Real Madrid

REAL MADRID: David de Gea skal være enig med Real Madrid om en overgang til den spanske hovedstadsklubben.

REAL MADRID: David de Gea skal være enig med Real Madrid om en overgang til den spanske hovedstadsklubben. Foto: Carl Recine (Reuters)

Manchester United-målvakt David de Gea kan være på vei tilbake til Spania.

Torsdag ble det bekreftet at Manchester Uniteds spanske målvakt, David de Gea, er nominert til prisen «Årets spiller i Premier League». Lørdag melder den spanske TV-kanalen La Sexta at den spanske målvakten har sagt ja til en overgang til Real Madrid.

Ifølge TV-kanalen, er de Gea selv enig med «Los galacticos», men klubbene mangler fremdeles å komme til enighet.

Flere britiske medier, blant annet the Mirror, gjengir også La Sextas innhold, lørdag morgen.

På kant med van Gaal
Ryktene om en overgang bort fra Manchester United for 24-åringen har vært pågående i flere måneder.

Det har dog vært varierende innhold i ryktene. Noen hevder de Gea vil bli i United i lang tid fremover, mens andre hevder han vil bort så raskt som mulig.

Skal vi tro de seneste ryktene fra Spania, skal en av årsakene til at de Gea nå ønsker seg bort, være at han ikke går særlig godt sammen med manager Louis van Gaal. Nederlenderen er kjent for å være på gal og hard, og de Gea skal ha gått lei hans måte å lede laget på, forteller La Sexta.

Det at Iker Casillas allerede er i Real Madrid, har også vært noe som har talt mot en overgang for de Gea. Etter Casillas relativt svake sesong i år, skal det nå likevel ikke være noen tvil hos Carlo Ancelotti - han ønsker seg en ny keeper.

Storspill
Til tross for sterke rykter om at han ønsker seg bort, nær hele denne sesongen, har David de Gea storspilt for Manchester United denne sesongen.

Keeperen har vært en av de røde djevlenes beste spillere, og har ved flere anledninger reddet klubben fra poengtap, nærmest på egenhånd.

Med seks kamper igjen av sesongen, har van Gaals menn et godt overtak på de hardeste konkurrentene i kampen om å komme topp-fire, og dermed kvalifisere seg for neste års Champions League.

Lørdag kveld, klokka 18.30, gjester de røde Stamford Bridge, for å spille mot ligaleder Chelsea.

Den kampen kan du følge live hos Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.