*Nettavisen* Sport.

Spørsmålet Solskjær nekter å svare på

MØTER SUNDERLAND: Ole Gunnar Solskjær og Cardiff møter Sunderland i neste seriekamp. Foto: Rebecca Naden (Reuters)

- Jeg vil vente til etter kampen, sier nordmannen.

25.04.14 11:13

Søndag spiller Cardiff en uhyre viktig bortekamp mot Sunderland i Premier League. Begge lagene kjemper om å overleve på øverste nivå i England, og begge lag er trolig avhengig av seier i søndagens oppgjør for å klare nettopp det.

I forbindelse med den kommende kampen møtte Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær pressen i Wales fredag formiddag.

Nektet å svare
Nordmannen forteller at han ser frem til oppgjøret på Stadium of Light, men det var ett spørsmål han ikke ville svare på:

- Rykker dere ned hvis dere taper kampen mot Sunderland? lød et spørsmål fra én av de fremmøtte journalistene i Cardiff.

Det var Solskjær ikke interessert i å uttale seg om.

- Jeg vil ikke svare på det før etter kampen. Vi skal ikke gå inn mot denne kampen og bekymre oss om alle andre. Vi skal reise dit og få jobben gjort, sier Solskjær, ifølge WalesOnline.

Bør vinne
Og den tidligere Manchester United-spissen tror Cardiff skal ha gode sjanser til å få med seg tre poeng søndag.

- Folk snakker om at Sunderland er i god form, men vi ser også bra ut før denne kampen, sier nordmannen.

- Det er fortsatt jevnt i bunn, og denne gangen er begge lag avhengig av seier. Uavgjort er ikke bra for noen av oss, forteller Cardiff-manageren.

Håper på Giggs-hjelp
Når tre serierunder nå gjenstår ligger Cardiff på en foreløpig 18. plass med 30 poeng. Solskjærs menn er imidlertid ikke mer enn to poeng bak Norwich på trygg plass. Og med tanke på at de kanarigule har et langt tøffere kampprogram enn Cardiff, er håpet fortsatt ikke kjørt for waliserne.

Norwich møter Manchester United i neste kamp, og Solskjær legger ikke skjul på at han håper å få hjelp av sin tidligere lagkamerat Ryan Giggs, som skal lede United fra sidelinjen.

- Jeg har selvfølelig snakker med «Giggsy». Gutten fra Cardiff bør gjøre oss en tjeneste i de neste to kampene, forteller Solskjær.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag