Spurs må flytte ut av White Hart Lane

MÅ VENTE: Tottenham må foreløpig vente med å begynne på byggingen av deres nye stadion ved siden av White Hart Lane.

MÅ VENTE: Tottenham må foreløpig vente med å begynne på byggingen av deres nye stadion ved siden av White Hart Lane. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)

Må finne et alternativ for en sesong.

Tottenham Hotspur kunne onsdag forteller på egne hjemmesider at byggingen av deres nye planlagte hjemmearena har blitt utsatt.

For etter syv år i forhandlinger med diverse grunneiere, har klubbet fortsatt ikke sikret seg de nødvendige eiendommene ved siden av White Hart Lane, hvor klubben skal bygge stadion med en tilskuerkapasitet på nærmere 60.000.

De resterende grunneierne ble imidlertid pålagt av myndighetene å selge eiendommene til Tottenham i juli, men de har nå valgt å ta avgjørelsen til høyesterett.

Må flytte ut
Det medfører forsinkelser som gjør at at klubben må korte ned byggeprosessen, som igjen fører til at Tottenham må flytte ut av White Hart Lane for én sesong.

Klubben jobber for øyeblikket med å finne andre alternativer til White Hart Lane.

I vår skrev London Evening Standard at Spurs ser blant annet på mulighetene til å flytte til MK Dons' hjemmearena Stadium:mk, som tar 32.000 tilskuere.

Toppoppgjør på Wembley?
Tottenham skal også ha et ønske om å spille toppoppgjør mot klubber som Arsenal, Chelsea og Manchester United på Wembley.

STORE PLANER: Slik blir trolig Tottenhams nye hjemmearena seende ut. Foto: John Walton (Pa Photos)


Spurs hadde i utgangspunktet et håp om å kunne flytte inn på deres nye arena allerede til sesongen 2017-2018, men måtte onsdag skuffe fansen.

- Vi må informere våre supportere om at det er svært usannsynlig at vi kommer til å kunne åpne vår nye stadion i begynnelsen av 2017-2018-sesongen, melder klubben.

Tottenhams nåværende hjemmearena White Hart Lane tar litt over 36.000 tilskuere. Men med nærmere 50.000 tilskuere på ventelisten for sesongkort, er det liten tvil om at London-klubben har behov for større tilskuerkapasitet.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.