Gå til sidens hovedinnhold

- Spurs-spillere skeptiske til styreformannen

Tottenham-spillere er usikre på om Daniel Levy er rett mann til å styre klubben.

Flere Tottenham-spillere skal ha diskutert seg i mellom om styreformann Daniel Levy er rett man til å styre kubben, hevder anerkjente The Telegraph.

Enkelte er redd for at Tottenham aldri vil bli en toppklubb så lenge Levy sitter i sjefsstolen.

London-klubben har hatt en svært skuffende start på sesongen under deres nye manager Mauricio Pochettino, men spillerne klandrer ikke deres nye manager.

Pochettino planlegger å kalle inn samtlige spillere til et møte for å få orden på lagets "mentale problemer" når de returnerer fra landslagsspill, men ifølge The Telegraph er det Daniel Levy som trenger å overbevise spillerne om at han driver klubben på en riktig måte.

- Pochettino sitter trygt
Spillere skal være usikre på om hvem som faktisk bestemmer hvilke spillere klubben henter, og om Pochettino i det hele tatt ønsker spillerne som klubben har signert.

Etter søndagens 2-1-tap mot Stoke på White Hart Lane ligger Spurs nå på en skuffende 12. plass i Premier League.

Til tross for den skuffende åpningen på sesongen skal manager Pochettino fortsatt sitte trygt i managerstolen i Nord-London.

Daniel Levy er kjent for å være utålmodig når det kommer til klubbens managere, men skal denne sesongen være forberedt på å gi Pochettino tid til å sette sitt preg på laget.

Klinsmann-støtte
Tidligere Tottenham-stjerne Jürgen Klinsmann var søndag tilskuer på White Hart Lane.

USAs landslagstrener var skuffet over Tottenhams kamp mot Stoke, men sier han fortsatt har tro på at Pochettino er rett mann for Spurs.

- Jeg ønsker Maurico bare det beste. Han er en fantastisk talentfull trener, noe han allerede har bevist. Han er veldig smart. Men for at han skal kunne sette sitt preg på Tottenham, trenger han tid, forklarer Klinsmann til The Telegraph.

- Han trenger også et par overgangsvinduer for å bygge opp laget slik han ønsker det, sier tyskeren.

Tottenham møter Hull borte i neste seriekamp 23. november.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken