RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKADET: Stefan Johansen har hatt smerter i ryggen, men likevel har han spilt fotball.
SKADET: Stefan Johansen har hatt smerter i ryggen, men likevel har han spilt fotball. Foto: Stephen Pond (Getty Images)

Stefan Johansen: - Jeg har vært dum

Sist oppdatert:
Stefan Johansen angrer på at han ikke tok ryggplagene mer på alvor.

Torsdag kveld er det duket for storoppgjør når Ronny Deila og Celtic møter Molde i Europa League.

Stefan Johansen har de siste sesongene vært en viktig spiller for Celtic og skottene håper nordmannen kan bli en nøkkelspiller når de gjester Aker Stadion. Johansen har imidlertid vært skuffende i Celtic-drakten så langt denne høsten.

Den siste tiden har det blitt avslørt at nordmannen som ble kåret til årets spiller i Skottland forrige sesong har slitt med plager i ryggen og nakken som skal ha påvirket spillet hans.

- Dum

Nå innrømmer Johansen at han angrer på at han har oversett plagene.

- Jeg har ikke vært på det nivået jeg ønsker å være på. Jeg har vært litt dum fordi jeg har kjent ryggskaden, men har spilt likevel, sier nordmannen til The Scotsman.

- Jeg kan ikke gjøre det. Jeg må være hundre prosent når jeg spiller, hvis ikke kommer jeg ikke opp på det nivået jeg ønsker å være på, sier Johansen.

Overrasket over Molde

Den tidligere Strømsgodset-stjernen fortalte Nettavisen at han kjente til plagene under den siste landslagspausen da Norge møtte Malta og Italia, men nordmannen sier nå at han føler seg frisk igjen.

- Jeg ser frem til å spille i Norge med Celtic. Jeg er veldig overrasket over hvordan Molde har gjort det så langt i Europa League. De har ikke gjort det så bra hjemme i Norge. Å slå Fenerbahce borte er veldig sterkt gjort, men nå er det på tide at de taper de to neste kampene mot oss, sier Johansen.

Celtic-manager Ronny Deila har en klar ide om hvordan han skal beseire Ole Gunnar Solskjær og Molde.

- Jeg har et klart bilde av hvordan mitt lag skal gjennomføre denne kampen og jeg vet at hvis alle spiller slik, så kommer de til å nyte kampen. Da vil også jeg nyte kampen og jeg vet at resultatet vil komme. Jeg jobber hardt med å få spillerne til å forstå dette «bildet». Det er min største utfordring, sier Deila til The Scotsman.

Torsdagens kamp mellom Molde og Celtic kan du følge i vårt livesystem fra klokken 21:05.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere