RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Steppet inn som midlertidige managere for klubben de eier

LEDET SALFORD: Paul Scholes og Phil Neville ledet Salford City til seier lørdag ettermiddag.
LEDET SALFORD: Paul Scholes og Phil Neville ledet Salford City til seier lørdag ettermiddag. Foto: Andrew Yates (Afp)
Sist oppdatert:
Paul Scholes og Phil Neville ledet Salford City til seier.

Det er fra før av kjent at Paul Scholes og Phil Neville, sammen med flere tidligere Manchester United-stjerner er blitt eiere av Salford City, som spiller utenfor det engelske ligasystemet.

Lørdag måtte Scholes og Neville trå til litt ekstra, ettersom manager Phil Power og assistent-manager Dave Chadwick fikk fyken i Salford på fredag. 

United-duoen ble dermed ansatt som midlertidige managere i Salford, og ledet klubben mot Kendal Town lørdag ettermiddag, melder Daily Mail. Sparkingen av manageren så ut til å være et klokt valg, for Salford vant kampen 2-1.

Både Neville og Scholes vil likevel slippe å lede laget over en lang periode. Det er allerede klart at Anthony Johnson fra Ramsbottom United vil ta over som manager i Salford.

De tidligere United-spillerne som eier klubben har satt seg som mål å lede klubben opp i Championship innen 15 år. Klubben spiller nå på nivå åtte i England. Salford City ligger på tredjeplass på tabellen, med like mange poeng som Northwitch Victoria og Darlington 1883 på plassene foran. Darlington har dog tre kamper færre spilt enn de to andre lagene i toppen av Northern Premier Leagues førstedivisjon nord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere