RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LEI POOL-FANSEN: Raheem Sterling skal være lei av å møte fansen på byen.
LEI POOL-FANSEN: Raheem Sterling skal være lei av å møte fansen på byen. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Sterling er lei Liverpool-fansen

Sist oppdatert:
Fotballspilleren har gjort drastiske tak for å slippe fansen.

Raheem Sterling har måttet tåle mye kritikk fra sine egne fans den siste tiden. Landslagspilleren skal være åpen for et klubbskifte etter at han avslo en ny kontrakt fra klubben, melder flere engelske medier.

Nå skal han også ha fått nok av Liverpool-fansen.

For ifølge Sunday Times, skal Liverpool-stjernen ha gjort om huset sitt ved Southport om til et liten «lekeplass», skriver London Evening Standard.

Grunnen skal være at Sterling er lei av å ta selfies med fans når han er ute på byen, så nå har han laget det ultimate fotballhjemmet for seg selv til rundt 1,5 millioner pund.

- På kveldene foretrekker jeg å være hjemme. Når jeg går ut blir jeg alltid spurt om å ta selfies med fansen, så jeg har brukt penger på å gjøre om huset mitt om til en lekeplass, sier Raheem Sterling til Sunday Times.

Og nå skal ikke Sterling klage på mulighetene han har i hjemmet sitt.

- Jeg har et basseng innendørs, en halv basketballbane, et spillrom og et eget frisør område, sier han.

Sterling, som er ønsket av Real Madrid, Arsenal og Manchester City, forteller videre at han har det godt når han er hjemme på kveldene.

- Kjæresten min pleier å lage middag til meg som oftest er grillmat eller kyllingvinger. Mine venner kommer også over og vi pleier å laste ned filmer og spille FIFA, sier Sterling.

Raheem Sterling har 31 kamper i Premier League for Liverpool denne sesongen. Han har syv mål og syv assist for Merseyside-klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere