Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterling i trøbbel nok engang

DAILY MAIL har fått tilgang til bilder av Raheem Sterling og Jordon Ibe som røyker vannpipe og slår dette stort opp onsdag.
DAILY MAIL har fått tilgang til bilder av Raheem Sterling og Jordon Ibe som røyker vannpipe og slår dette stort opp onsdag. Foto: Faksimile (Daily Mail)
Sist oppdatert:
Liverpool-stjernen skal ha blitt avbildet på nytt.

Liverpool-spiller Raheem Sterling har nok engang rotet seg opp i trøbbel. Etter at det stormet rundt landslagsspilleren denne uken for et bilde med han inhalerte lystgass fra en ballong.

Nå har nye bilder kommet ut av kantspilleren med lagkamerat Jordan Ibe. På et utested i London skal de to Liverpool-spillerne røyker på en vannpipe, skriver Daily Mail.

En vannpipe er et større instrument man bruker til å røyke tobakk, men til forskjell fra vanlig tobakk er det vanlig å bruke smaker i tobakken, og i tillegg er ikke tobakken like sterk som i en vanlig sigarett.

Likevel er det helseskadelig for de som måtte bruke det.

Møte Rodgers
Etter at mandagens bilder kom ut med Sterling inhalere lystgass, skal spilleren og manager Brendan Rodgers møtes til torsdag for å snakke om hendelsen.

Rodgers skal ha begynt å tvile på spillerens profesjonalitet etter at bildene kom ut i media, men senere på kvelden svarte landslagspilleren med å score 1-0 målet mor Newcastle.

Bildene av han røyke vannpipe kom ut denne uken, men bildene skal være tatt tilbake i september i fjor.

Klubben skal ikke ha uttalt seg om bildene, og skal håndtere saken internt. Men Sterling blir mest sannsynlig ikke straffet for oppførselen sin.

Skal ha mistet interessen
Arsenal skal lenge ha vært interessert i landslagspilleren, men nå er ikke Arsene Wenger lengre interessert i Sterling.

Etter et intervju med BBC skal Sterling ha sagt han er smigret over interessen fra London-klubben. Det har satt fart på ryktene den siste tiden, men nå skal Arsenals interesse ha kjølnet.

Videre har Sterling sine fremtidsplaner blitt satt på vent fram til sesongslutt. Spilleren har til gode å forlenge sin kontrakt med Liverpool etter at han ble tilbudt en forbedret kontrakt med 100.000 pund i uka.

Likevel skal klubben var sikre på at kontraktsforhandlingene ordner seg ved slutten av sesongen. Klubbens administrerende direktør Ian Ayre fortalte tirsdag at han er sikker på at Sterling blir på Anfield i en lang tid framover.

- Raheems agent har spurt om å vente med kontrakts forhandlinger til etter sesongen. Det respekter vi. Sterling er en Liverpool-spiller og har to år igjen av kontrakten sin. Vi forventer at han blir her i mange år framover, sier Ayre til Daily Mail.

Etter mandagens seier mot Newcastle er Liverpool tilbake i kampen om Champions League plass neste sesong. Nå er klubben fire poeng bak Manchester City.

Laget er i tillegg klar for semifinale i FA-cupen. Der møter de røde Aston Villa.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!