Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Steven Gerrard blir TV-ekspert

EKSPERT: Steven Gerrard skal pendle mellom jobbene som fotballspiller i USA og fotballekspert i England denne sesongen.
EKSPERT: Steven Gerrard skal pendle mellom jobbene som fotballspiller i USA og fotballekspert i England denne sesongen. Foto: (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Skal være med i Champions League-sendinger.

Det britiske tv-selskapet BT har hentet inn Steven Gerrard som ekspert til årets mesterligasendinger. Det betyr hyppige flyturer mellom USA og England i løpet av sesongen.

Det var først ventet at den tidligere Liverpool-kapteinen bare skulle være med som ekspert utenfor sesongen til Major League Soccer (MLS) klubben LA Galaxy. Daily Mail melder nå at Gerrard også skal være med på sendingene underveis i den amerikanske sesongen, noe som betyr flere transatlantiske flyreiser.

Avisa skriver at tv-selskapet samarbeider med LA Galaxy for å ikke skape for store problemer for Gerrards treningsopplegg.

Sammen med fotballkjendiser som Rio Ferdinand, Glenn Hoddle, Harry Redknapp og Gary Lineker skal Gerrard være med som ekspert utover mesterligahøsten.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=HxGq_fdPET-pEvBIIJ0gpVXvvxxBx67kMJmsHrx7nz6IeG3yq6ZR-iv_45L-8r21TvWFu7nK-mRML9x_4HgzCLhFfCLkPwMWmFhqIkFdPrxWIXPrTFJysA&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!