*Nettavisen* Sport.

Store bøter til Chelsea og Everton

BLIR STRAFFET: Både Chelsea og Everton får bot for spillernes oppførsel under Premier League-kampen 11. februar. Her har Branislav Ivanovic i et godt grep rundt James McCarthy.

BLIR STRAFFET: Både Chelsea og Everton får bot for spillernes oppførsel under Premier League-kampen 11. februar. Her har Branislav Ivanovic i et godt grep rundt James McCarthy. Foto: Eddie Keogh (Reuters)

- Klubbene blitt straffet for ikke å ha klart og holde orden på spillerne sine.

02.03.15 20:38

Det engelske fotballforbundet har straffet både Everton og Chelsea for ikke å ha klart og holde orden på spillerne sine. Begge må ut med vel 300.000 kroner i bøter.

Det er spillerne som er skyld i at klubbene blir bøtelagt med 30.000 pund hver, og årsaken ligger i en hendelse etter en kamp mellom lagene på Stamford Bridge i forrige måned fire minutter før slutt.

LES OGSÅ:Raser mot Chelsea: - Skammelig oppførsel!

Temperaturen steg noen hakk ute på banen mot slutten av en begivenhetsrik og spennende og kamp, og i tumultene mot slutten var spillere fra begge lag involvert på en lite pen måte.

- Etter en hendelse mot slutten av en kamp mellom lagene den 11. februar, er begge klubbene blitt straffet for ikke å ha klart og holde orden på spillerne sine på en fornuftig måte. Klubbene klarte ikke å unngå at spillerne oppførte seg provoserende, heter det i en uttalelse fra Det engelske fotballforbundet (FA).

Spillerne fra Chelsea omringet også dommeren, noe som førte til en stor konfrontasjon, og Chelsea-spillerne får ekstra kritikk for det.

Begge klubbene har vedtatt boten de er blitt ilagt. (©NTB)

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.