RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Roberto Mancini og Inter skal være ute etter City-stjernen.
Yaya Touré.
Roberto Mancini og Inter skal være ute etter City-stjernen. Yaya Touré. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Storklubb vil hente Touré

Roberto Mancini og Inter skal være ute etter City-stjernen.

Mancini gjorde et av sine beste kjøp som Manchester City-manager da Yaya Touré ble hentet til klubben i 2010. Italieneren vil forsøke å gjenta suksessen i sommer.

Det melder BBC.

Mancini vendte tilbake til Inter i november, og til sommeren starter jobben med å gjenoppbygge den falmende storheten. Da vil Mancini mer enn gjerne ha med seg Touré.

– Han har spilt i nesten alle ligaer, utenom i Tyskland og Italia. Det virker som om han ønsker å prøve seg i Serie A, og da vil vi prøve å hente ham selv om det ikke blir lett, sier Mancini.

Mancini var City-sjef fra 2009 til 2013, og han kjøpte Touré fra Barcelona i 2010. Det viste seg å være en genistrek, for i England blomstret ivorianeren til å bli en av verdens beste spillere.

Han var tidligere i karrieren kjent som en defensiv midtbanespiller som sjelden scoret, men han er blitt langt mer offensiv i City. I gullsesongen i fjor scoret han 24 ganger. Han ble også seriemester under Mancini i 2012.

Touré har spilte i Beveren, Metallurg Donetsk, Olympiakos, Monaco og Barcelona før han gikk til Manchester City. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere