RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ENDRINGER PÅ GANG: Pep Guardiola kan komme til å gjøre store endringer i Manchester City denne sommeren.
ENDRINGER PÅ GANG: Pep Guardiola kan komme til å gjøre store endringer i Manchester City denne sommeren. Foto: Eamonn And James Clarke (Pa Photos)

Storrengjøring på gang i Manchester City

Sist oppdatert:
Etter mesterliganedturen mot Monaco kan så mange som 17 spillere i Manchester City gå mot en uviss fremtid i klubben.

Etter å ha tapt på bortemålsregelen (6–6) over to kamper mot Monaco, røk Pep Guardiolas Manchester City ut av mesterligaen onsdag.

Nå skriver Daily Mail at spanjolen kommer til å skifte ut store deler av troppen før neste sesong.

Avisen skriver at manageren skal ønske å signere flere spillere i sommervinduet og at Citys eiere skal være villige til å gi Guardiola friheten til å sikte seg inn på spillere han ønsker.

Nye fjes

Det betyr samtidig at flere Manchester City-spillere ikke blir å se i klubben neste sesong. Venstreback Gaël Clichy erkjenner at utskiftningene vil komme.

– Det kommer til å bli noen nye fjes. Hva som kommer til å skje, er opp til styreformannen. manageren og klubben. Folk vil snakke, men vi kan kun konsentrere oss om neste kamp.

Franskmannen er én av sju spillere som står uten kontrakt etter sesongen. I samme båt er også Pablo Zabaleta, Willy Caballero, Bacary Sagna, Yaya Toure og Jesus Navas. 19-årige Tosin Adarabioyo har fortsatt ikke kommet til enighet med klubben om en kontraktsforlengelse.

Hart på vei vekk

I tillegg er Citys spillere som denne sesongen er på lån i andre klubber, forventet å forlate Manchester-klubben. Det innebærer kjente navn som Joe Hart, Eliaquim Mangala, Samir Nasri og Wilfried Bony.

Fernando, Fabian Delph og Kelechi Iheanacho kan også gå en usikker fremtid i møte, mens klubben må løse flokene rundt Vincent Kompany og Sergio Agüero, to av lagets største stjerner.

Kompany har slitt enormt med skader denne sesongen og var sårt savnet mot Monaco. Belgieren har ikke spilt siden slutten av januar, mens Aguero har slitt med å levere varene etter Guardiolas ankomst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere