RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKRYT: Luis Suarez skryter av Mario Balotelli.
SKRYT: Luis Suarez skryter av Mario Balotelli. Foto: Daniel Garcia (Afp)

Suarez: - Balotelli er en formidabel spiller

Skryt fra uventet hold for Mario Balotelli.

Luis Suarez skulle vise seg å bli vanskelig å erstatte for Liverpool. Uruguayaneren bøttet inn mål for Merseyside-klubben forrige sesong. Hans «erstatter», Mario Balotelli, har kun scoret ett mål i ligaen så langt.

Nå dukker det likevel opp skryt fra Suarez til nettopp italienske Balotelli. Ifølge den spanske avisa AS, synes Suarez at Balotelli har bevist at han er en toppspiller.

- Jeg synes det at han har spilt for så mange store klubber beviser at han er en formidabel spiller. Det er ikke lett å først spille i Manchester City, for så å komme tilbake til England i en annen klubb. Det har ikke vært lett for han, men han er fremdeles en god spiller, sier Suarez ifølge AS.

Katastrofekjøp
Mario Balotelli ble hentet til Liverpool for 20 millioner euro (ifølge transfermarkt.com) i forkant av denne sesongen. Mange var skeptiske da han ble hentet, og flere er skeptiske idag.

Ryktene florerer om at Liverpool ønsker å kvitte seg med italieneren etter denne sesongen, men de skal slite med å finne en kjøpende klubb som ønsker å legge nok penger på bordet.

Suksessovergang
For Luis Suarez del, har overgangen til Barcelona vært en stor suksess. Spissen har scoret 16 mål og står med 13 assist på 27 kamper i La Liga. I tillegg har han tidvis herjet i Champions League.

Hans nye klubb er på god vei mot ligagull i Spania, samtidig som de er med i kampen om både den spanske cupen og Champions League.

Om Luis Suarez' ord er nok til å overtale Brendan Rodgers om å la Balotelli bli i Liverpool er usikkert. Da må nok Balotelli begynne å prestere på fotballbanen også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere