*Nettavisen* Sport.

Suarez: - Britisk presse savner meg

CHAMPIONS LEAGUE: Luis Suarez og Barcelona ser ut til å ta seg videre i Champions League. Foto: Lluis Gene (Afp)

Luis Suarez er glad for at han skiftet klubb.

13.03.15 12:08

Luis Suarez var kjent som Premier Leagues store bråkebøtte. Etter rasismeanklager, biteepisoder og mye kontroversielle fall og overspillinger, bla Luis Suarez som en hakkekylling å regne i britisk presse.

Nå mener Barcelona-spilleren at den britiske pressen fremdeles skulle ønske de hadde Suarez i Premier League.

- Jeg vet ikke om det er en kampanje fra den britiske pressen mot meg, men det er tydelig at de savner med. De kritiserer meg så mye at de ser etter ting som ikke stemmer, til og med, sier Suarez til beIN SPORTS, skriver SkySports.

Trykket falske bilder
For kort tid siden, spilte Barcelona bortekamp mot Manchester City i England. Etter kampen blåste den britiske pressen opp bilder av Suarez, som angivelig skulle ha bitt Martin Demichelis.

I etterkant viser det seg at det kun var fra den éne vinkelen at det kunne se ut som om uruguayaneren gjorde noe galt. Fra alle andre kameravinkler, var det tydelig at Barcelona-angriperen hadde sitt på sitt rene.

- De publiserte bilder av meg om morgenen, og da det ble klart at det var falske rykter, forsvant bildene fra sidene deres. Jeg har sagt nok om dem, og jeg dro fra Liverpool på grunn av dem. Likevel ser de fremdeles etter meg, forteller stjernespissen.

Stortrives
Suarez har ikke vært like dominerende i Barcelona, som han var i Liverpool, men han sier at han trives utmerket i den spanske klubben.

- Jeg er veldig glad i Barcelona. Jeg har oppnådd mitt største ønske her, nemlig å spille for verdens beste klubb. Både jeg og familien stortrives her, forklarer han.

Returoppgjøret mellom Barcelona og Manchester City spilles på Camp Nou onsdag 18. mars klokken 20.45.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.