RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suarez sendte lykkeønskning til Rodgers

TEKSTMELDING: Luis Suarez sendte lykkeønskninger i en tekstmelding til Brendan Rodgers før Liverpools serieåpning mot Southampton.
TEKSTMELDING: Luis Suarez sendte lykkeønskninger i en tekstmelding til Brendan Rodgers før Liverpools serieåpning mot Southampton. Foto: Gustau Nacarino (Reuters / NTB scanpix)
Den tidligere Liverpool-spissen med hyggelig gest overfor gamleklubben.

Luis Suarez forlot Liverpool til fordel for Barcelona denne sommeren.

Uruguyaneren, som ble toppscorer for merseysideklubben forrige sesong, får ikke spille kamper for sin nye klubb før langt utpå høsten, men det hindrer ham ikke i å følge med på fotball.

Og at den tidligere Liverpool-spissen har sterke følelser for gamleklubben er helt tydelig.

Suarez-melding
Før Liverpools første seriekamp mot Southampton, sendte spissen en hyggelig melding til klubben.

- Luis Suarez sendte oss en hyggelig tekstmelding i dag tidlig, og ønsket oss alt godt og ba oss starte sesongen godt. Det var en herlig gest, sa Liverpool-manager Brendan Rodgers etter kampen, ifølge Sky Sports.

MELDING: Brendan Rodgers satte pris på tekstmeldingen fra Luis Suarez.

Liverpool startet sesongen på strålende vis rent poengmessig, og sikret seg alle tre poengene mot Southampton, uten at de spilte noen stor kamp.

Suarez sendte tekstmeldingen til sin tidligere sjef.

- Han sendte den til meg personlig. Hva det sto i den? Ikke vær så nysgjerrig! Jeg svarte ham, og jeg har et godt forhold til ham, fortsatte Rodgers.

Fin fyr
Og Rodgers mener Suarez er en fin fyr, selv om han har et rykte for seg å være en relativt stor urokråke ute på fotballbanen.

- Han er en fin fyr, men nå er han borte fra klubben. Det var en fin gest av ham. Liverpool vil alltid være i hjertet hans, sa Rodgers.

Rodgers fortalte også etter kampen at klubben fortsetter å se etter flere forsterkninger til laget.

- Jeg mener vi fortsatt trenger en spiss, så vi vil lete etter det helt til overgangsvinduet stenger, sa Liverpool-manageren.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere