RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Superinnbytter avgjorde for Liverpool

SUPERINNBYTTE: Liverpools Raheem Sterling brukte kun et par minutter på å score mot Southampton etter at han ble byttet inn. 
SUPERINNBYTTE: Liverpools Raheem Sterling brukte kun et par minutter på å score mot Southampton etter at han ble byttet inn.  Foto: Chris Ison (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Fotballekspert: Liverpool vil være med i kampen om ligagullet helt inn.

SOUTHAMPTON - LIVERPOOL 0-3:

Scoringer av Luis Suárez, Raheem Sterling og Steven Gerrard sørget for at Liverpool klatret opp på andreplass på Premier League-tabellen lørdag kveld. Laget er fire poeng bak serieleder Chelsea.

Hjemmelaget spilte en god kamp den første timen, men fikk det tøft etter at gjestene gikk opp til 2-0. Liverpool spilte seg til en rekke store sjanser mot slutten av kampen, men det måtte et straffespark til for å lure flere baller inn i nettmaskene til vertene.

På overtid ble Luis Suárez felt inne i feltet og dommer Lee Probert pekte på straffemerket. Steven Gerrard var sikker fra krittmerket og fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Liverpool-skryt
Det var ikke mange som ventet at Brendan Rodgers og Liverpool skulle kjempe om ligagullet denne sesongen, men nå er de absolutt med i kampen. Nå høster laget mye skryt.

- Stor fan av Brendan Rodgers. For en jobb han gjør i Liverpool. Det er en glede å se laget spille, skriver Michael Owen på Twitter.

- Det Liverpool leverer for tiden, lukter det krutt av. Tror de kommer til å være med i kampen om ligagullet helt inn, twitrer TV 2s fotballekspert Kasper Wikestad.

Gavepakke
Et drøyt kvarter ut i kampen fikk gjestene en gavepakke av hjemmelagets Adam Lallana da han på klønete vis sendte ballen mot eget mål. Lærkula gikk innom en knestående Fonte og inn til Suarez. Liverpool-spissen takket for hjelpen med å sette ballen kontant i mål.

Southampton hadde det største initiativet i den første omgangen, men svak presisjon og en dyktig Liverpool-målvakt sto i veien for scoringer for hjemmelaget.

Superinnbytter
Raheem Sterling startet kampen på benken, men ble byttet inn ti minutter ut i andre omgang. Det skulle vise seg å være et meget smart trekk av Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Suárez mottok ballen ute på høyresiden og fikk sendt den inn i feltet. Midt foran mål ventet unggutten Sterling som kunne klinke ballen forbi Artur Boruc og i mål.  

Straffespark
På overtid ble Luis Suárez felt inne i feltet. Liverpool-kaptein fikk æren av å ta straffen og smalt ballen kontant i mål.

Dermed kunne gjestene juble over 3-0-seier, tre poeng og andreplass på tabellen.

Manchester United er neste motstander for Liverpool. Et United-lag som ligger 14 poeng bak Brendan Rodgers mannskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere