Swansea fikk hjelp av mållinjeteknologien

GODKJENT: Dommeren godkjente Swansea-målet etter å ha benyttet seg av mållinjeteknologien.

GODKJENT: Dommeren godkjente Swansea-målet etter å ha benyttet seg av mållinjeteknologien. Foto: John Walton (Pa Photos)

Da Arsenal-spillerne demonstrerte, pekte dommeren på klokka.

11.05.15 23:29

ARSENAL - SWANSEA 0-1:

Swansea tok en overraskende 1-0-seier borte mot Arsenal mandag kveld.

Kampens eneste scoring kom fem minutter før slutt da Bafetimbi Gomis headet ballen i mål fra cirka seks meter.

Arsenal-keeper David Ospina så ut til å redde skuddet på streken og protesterte fordi han mente ballen ikke var inne. Dommeren viste imidlertid til sin klokke og mållinjeteknologien som bekreftet at ballen var inne. Dermed ble målet godkjent, noe TV-reprisen viste var helt korrekt.

- Den tror jeg ikke de hadde fått med seg hvis det ikke hadde vært for mållinjeteknologien, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad om situasjonen.

1-0-tapet betyr at Arsenal mister det lille overtaket de hadde på Manchester City i kampen om andreplassen i Premier League.

Frustrert Wenger
Arsenal-manager Arsene Wenger innrømmer at det ble en frustrerende mandagskveld.

- Ja, det er frustrerende, men det er fortsatt mye bra å ta med seg fra denne kampen. Det er en type kamp man vinner 19 av 20 ganger, sier Wenger til Sky Sports etter kampen.

- Til tider var vår dominans av topp kvalitet. Man må lære av sine tap. Swansea fortjener skryt for deres defensive jobb, men de hadde trolig færrest pasninger av samtlige lag som har spilt her denne sesongen, sier en lite imponert franskmann.

Kjedelig før pause
Hjemmelaget Arsenal måtte tåle å være store favoritter i mandagens oppgjør mot Swansea. Men i de første 45 minuttene slet Arsene Wengers menn med å skape så mye som en sjanse mot waliserne.

Swansea virket godt organisert og forsvarte seg tappert mot London-laget.

Men til tross for at de la ned en god defensiv jobb, skapte heller ikke Swansea allverden foran Arsenal-målet. Det førte til at publikum ble vitne til en grusomt kjedelig førsteomgang.

Klikk på bildet for å forstørre.

LITE FORNØYD: Arsene Wenger var ikke så bli under førsteomgangen på Emirates mandag kveld. Foto: Andrew Couldridge (Reuters)

Våknet etter hvilen
Arsene Wenger så lite fornøyd ut på sidelinjen under de første 45 minuttene på Emirates, men han hadde grunn til å være noe mer optimist i starten av andreomgang.

For Arsenal hevet seg etter pause.

Hjemmelaget presset gjestene fra Wales kraftig tilbake på banen utover omgangen. Alexis Sánches skapte omgangens første sjanse da han kom til avslutning inne i boksen etter 53 minutter, men skuddet gikk via en Swansea-spiller og ut.

Få minutter senere var det Olivier Giroud som skapte problemer for gjestene da han avsluttet på mål, men denne gangen stod Fabianski i veien.

Det gjorde også polakken da han reddet Santi Cazorlas skuddforsøk fem minutter senere.

Den tidligere Arsenal-keeperen fortsatte å frustrere sine gamle lagkamerater utover omgangen med en rekke fine redninger. Cazorla, Ramsey, Sanchez og Walcott hadde alle avslutninger som ble stoppet av Swansea-keeperen.

Gomis scoret
Det ville seg virkelig ikke for Arsenal mandag kveld, og i stedet skulle det altså bli Swanseas kveld.

Fem minutter før full tid, tok Jefferson Montero med seg ballen på venstrekanten før han la inn til Gomis. Sistnevnte gjorde alt rett og headet inne kampen eneste mål.

Klikk på bildet for å forstørre.

Bafetimbi Gomis scoret mot Arsenal. Foto: Dylan Martinez (Reuters)

Dermed endte det 0-1 til Swansea på Emirates mandag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.