*Nettavisen* Sport.

Tettey opplevde marerittet

SELVMÅL: Alexander Tettey satte ballen i eget mål i den svært viktige kampen mot Middlesbrough. Foto: Getty Images

Nordmannen ble syndebukk.

17.04.15 22:47

NORWICH - MIDDLESBROUGH 0-1:

Den norske landslagsspilleren Alexander Tettey hadde ingen god dag på jobben for Norwich da han satte ballen i eget mål i det svært viktige oppgjøret mot Middlesbrough fredag kveld.

Både Norwich og Middlesbrough kjemper om direkte opprykk til Premier League, og vinneren av kampen ville ta en svært stor steg i retning øverste nivå i engelsk fotball.

Dessverre for Alexander Tettey ble han svært sentral i kampen da han etter bare åtte minutter scoret selvmål. Nordmannen headet inn 1-0 til gjestene på en corner og ga dermed Norwich en marerittstart på oppgjøret.

Middlesbrough var det beste laget i starten av kampen og hadde muligheter til å øke ledelsen, men hjemmelaget hevet seg flere hakk utover omgangen. Da dommeren blåste av til pause stod det fortsatt 1-0 til gjestene.

Ikke overraskende, tok Norwich enda mer over kampen etter hvilen, men hjemmelaget slet i den siste fasen av spillet.

For til tross for at de dominerte kampen, klarte de ikke å ta vare på sjansene, og dermed ble Tetteys selvmål kampens eneste scoring.

Middlesbrough leder nå Championship og står nå med 84 poeng.

Til tross for tapet fredag kveld, er Norwich fortsatt med kampen om opprykk. Alexander Tetteys lag har 82 poeng og ligger nå på 4. plass.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.