En spiller det har blitt ryktet mye om den siste tiden er nederlandske Frenkie de Jong. Den nederlandske midtbanespilleren har imponert stort denne sesongen for Ajax, hvilket har ledet til at flere av Europas storkanoner følger utviklingen tett.

Blant klubbene som tidligere har vært koblet finner vi prestisjetunge navn som Manchester United, Real Madrid og Barcelona. Det er uansett Manchester City som har vært hevdet å ligge først i køen.

Tidligere i uken ble det hevdet av nederlandske De Telegraaf at Ajax nærmet seg enighet med Paris Saint-Germain om en overgang neste sommer. Nå skriver også The Mirror at De Jong skal ha valgt den franske hovedstaden.

Les mer: Søndagens Premier League-rykter

Hemmelig møte

Det skal ha ført til at Pep Guardiola skal ha sett rødt. Manchester City-treneren skal, ifølge The Mirror ha hatt et møte på tre og en halv time med De Jong i London sist uke.

Etter dette møtet skal spanjolen ha vært sikker på at overgangen ville gå i boks. Den engelske avisen skriver videre at City også skal ha vært klare til å dra til Amsterdam for å få i stand overgangen.

Såpass innstilt skal De Jong ha vært på en overgang til Guardiolas klubb at han skal ha avvist favorittklubben Barcelona, hevder The Mirror.

City skal siden ha bedt om å sette overgangen på vent, da de skal ha vært usikre på hvordan Financial Fair Play vil spille inn på de himmelblå i fremtiden.

Les mer: Chelsea sørget for Citys første tap i Premier League

Mbappé-flørt

Kort tid etter skal Paris Saint-Germain ha sett sin åpning til å stjele De Jong under nesen på City, og sendte både sportsdirektør Antero Henrique og hans assistent, og tidligere Ajax- og PSG-spiller, Maxwell til Nederland, skriver The Mirror.

De Jong skal ha blitt overbevist om prosjektet i Paris, og skal siden ha valgt å signere for dem. Det har også blitt rapportert at superstjernen Kylian Mbappé skal personlig ha tatt kontakt for å få 21-åringen til Paris.

- Han er en spiller som virkelig har imponert meg over de to kampene mot Nederland (i Nations League). Hans overblikk og kvalitet på pasningene gjennom motstanderns linjer gjør ham veldig verdifull, sa Mbappé til France Football tidligere denne uken.

- Han er hjertelig velkommen til Paris, fulgte VM-vinneren opp med.

The Mirror skriver videre at De Jong kan se frem til å tjene hele 100.000 pund i uka etter skatt (ca 1 million norske kroner) dersom overgang ferdigstilles med pariserne.

Frenkie de Jong står med tre scoringer og én målgivende pasning så langt for Ajax i den nederlandske Æresdivisjonen.