RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LYSE TIDER: Det blir trolig rikelig med utskiftninger i Arsène Wengers Arsenal denne sommeren .
LYSE TIDER: Det blir trolig rikelig med utskiftninger i Arsène Wengers Arsenal denne sommeren . Foto: Anthony Devlin (Pa Photos / NTB scanpix)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Opprydding i England, spillerjakt i Sør-Europa.

Arsenals håp om å hente forsterkninger hos mesterligavinner Real Madrid fortsetter.

Men manager Arséne Wenger kan ifølge Daily Express glemme Iker Casillas (33). Dette fordi kjæresten til Spania-keeperen ikke akter å flytte fra Madrid.

Álvaro Morata ser derimot ut til å være tilgjengelig for en overgang. Men før de kan sikre seg den spissen må Arsenal vente konkurranse fra erkerival Tottenham og Inter, hevder Daily Mail.

Også Wolfsburg har meldt interesse for 21-åringen fra Madrid.

Hos The Sun står det skrevet at Nigel de Jong (29) dessuten kan være på vei tilbake til Premier League og Arsenal. Også QPR skal være ute etter den tidligere Manchester City-spilleren, som for tida spiller i Milan.

Bacary Sagnas vederlagsfrie overgang fra Emirates til Etihad, altså fra Arsenal til Manchester City, blir trolig fullført denne uka. Dette ifølge Daily Mail, som også hevdet at Portos midtbanespiller Fernando (26) er på vei inn i de lyseblås rekker.

Marouane Fellaini (26) skal i henhold til Daily Stars opplysninger være til salgs for under halvparten av det han kostet Manchester United i fjor sommer. Prislappen er angivelig sunket fra 27,5 til 12 millioner pund på under et år.

Talksport melder samtidig at Manchester United nå kan glemme høyt ønskede Marco Reus (25). Den offensive tyskeren mister VM-sluttspillet, men som plaster på såret skal han ha inngått en muntlig avtale med Barcelona om å fortsette karrrieren der.

Summen katalanerne må betale er angivelig på rundt 34,5 millioner euro, eller over 280 millioner norske kroner.

Den samme radiokanalen rapporterer at Liverpools offenisve unggutt Suso (20) er på vei til Porto. Der kan han gjenforenes med sin tidligere trener Julen Lopetegui.

(artikkelen fortsetter under bildet)

SPLITTES? Suso og Luis Suárez.


Pepe Reina (31) er, etter det Metro mener å vite, på vei tilbake fra Napoli til Liverpool. Rafa Benítez' mannskap skal ikke ha råd til å betale det merseysiderne krever for låne spanjolen også neste sesong.

Chelsea fortsetter samtidig jaktingen på Barcelonas Cesc Fábregas (27) og skal ifølge Daily Telegraph være i gang med å spikre en avtale som ikke gir rivalen Arsenal halvparten av overgangssummen.

Samuel Eto'o (33) er ferdig på Stamford Bridge, og kan bytte ut Chelsea med Everton neste sesong, melder Daily Express.

Om det stemmer, bytter kameruneren i tilfelle plass med Romelu Lukaku (21), som mest sannsynlig skværer opp med- og gjenforenes med José Mourinho


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere