RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT: Wilfried Bony kan være på vei vekk fra Swansea.
PÅ VEI BORT: Wilfried Bony kan være på vei vekk fra Swansea. Foto: Ian Macnicol (Afp)
Hvem vinner kampen om Bony?

En rekke klubber har vært koblet til Swansea-spiss Wilfried Bony denne sommeren, men ifølge The Mirror, ser det nå ut til å stå mellom Liverpool og Tottenham. 25-åringen skal ha en prislapp på 19 millioner pund.

Regjerende La Liga-mester Atletico Madrid ønsker å hente både Javier Hernandez og Shinji Kagawa fra Manchester United, skriver The Guardian. Det spørs imidlertid om Uniteds eiere blir imponert over det kommende budet, som skal ligge på 25 millioner pund.

Barcelona skal være på jakt etter Juan Cuadrado fra Colombia, men den spanske storklubben frykter at de ikke vil klare å konkurrere mot Manchester City i kampen om 26-åringens signatur. Daily Star hevder å vite at angriperen vil koste én av klubbene 29 millioner pund.

Midtstopper Thomas Vermaelen skal ikke være villig til å diskutere en ny avtale med Arsenal. Ifølge The Sun skal belgieren være interessert i å bytte arbeidsgiver med både Manchester United og Barcelona klare til å tilby London-klubben 10 millioner pund for stopperen.

Everton har allerede vært aktive på sommeren overgangsmarked, men ser likevel ikke ut til å være ferdige med sommerhandelen. Nå vurderer klubben, ifølge Daily Mail, å hente Manchester United Tom Cleverley.

Tottenham skal være nære en avtale med Villarreal for midtstopper Mateo Mussachio. London-klubben ser ut til å måtte bla opp 17 millioner pund for den 23 år gamle argentineren, skriver The Telegraph. For å rydde plass til den nye midtstopperen, ser Spurs ut til å ville selge Younes Kaboul for 6 millioner pund. Noe Lazio ser ut til å være villig til å betale.

Sunderland skal være klare til å tilby arbeidsledige Samue Eto'o en kontrakt, melder Talksport. Spissen har gått arbeidsledig i hele sommer, etter at han forlot Chelsea gratis etter forrige sesong.

Både Liverpool og Manchester United skal ha tyske Marco Reus på ønskelisten, men ifølge Metro har Borussia Dortmund ingen planer om å gi slipp på stjernen denne sommeren.

Ron Vlaar imponerte for det nederlandske landslaget i VM denne sommeren, det har ført til stor interesse fra andre klubber. Nå vil Aston Villa-manager Paul Lambert sette seg ned med midtstopperen for å forsikre seg om at han blir værende i Birmingham den kommende sesongen, skriver Metro.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere