Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Jose Mourinho: Radamel Falcao trenger en klubb.

Jose Mourinho var svært åpenhjertig i et intervju med Canal +, som ble kringkastet på mandag.

- Problemet i Chelsea er at jeg mangler en målscorer. Jeg trenger en spiss, og Radamel Falcao trenger en klubb, skal Mourinho ha sagt.

Det er ingen hemmelighet at Chelsea har kikket på Monaco-spissen, og nå har altså Mourinho langt på vei bekreftet at de vil forsøke å hente ham til sommeren.
(Daily Express)

Manchester United intensiverer jakten på en sentral midtbanespiller. Den svært ettertraktede tyske midtbanespilleren Ilkay Gündogan skal stå øverst på ønskelisten. Ifølge The Daily Star er United optimistiske med tanke på en sommeravtale med Dortmund-stjernen.
(Daily Star)

David Moyes skal også være interessert i Barcelonas midtbanespiller Alex Song. Den tidligere Arsenal-spilleren sliter med å få spilletid hos katalanerne, og skal være åpen for å returnere til England.
(Manchester Evening news)

Brendan Rodgers vurderer å kvitte seg med Daniel Agger. Den danske stopperkjempens samarbeid med Martin Skrtel skal ikke ha imponert Liverpool-manageren. Sistnevte har derimot imponert skotten, og derfor er det publikumsfavoritten Agger som må kjempe for Liverpool-fremtiden sin.
(Daily Express)

Montpellier skal allerede være på jakt etter en erstatter for Remy Cabella. Newcastle var på heftig jakt etter ham i januar, og nå meldes det at de på ny jakter signaturen til franskmannen. Manchester United følger også utviklingen nøye.
(Le10Sports)

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?