RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter


RETTSSAK: Antonio Conte skal være beredt til å ta Chelsea til retten.
RETTSSAK: Antonio Conte skal være beredt til å ta Chelsea til retten. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
Antonio Conte vil ta Chelsea til retten for utestående lønn.

Conte nekter ifølge Sky Sports å møte London-klubben for forhandlinger, og han insisterer nå på å ta klubben til retten for å få utbetalt resten av hans lønn etter at han fikk sparken i juli med ett år igjen av kontrakten.

London Evening Standard skriver at Tottenham-spiss Fernando Llorente fristes av en retur til spansk fotball etter at han sliter med å tilrive seg nok spilletid i London-klubben.

Manchester United er interessert i å sikre seg Sampdorias danske forsvarsspiller Joachim Andersen, skriver Mirror.

Southampton er ifølge Talksport klare til å bla opp 15 millioner pund for å hente Portimonenses japanske spiss Shoya Nakajima.

Lille-spilleren Nicolas Pepe (23) uttaler at han føler seg smigret av å bli linket til Arsenal og andre europeiske toppklubber, men insisterer samtidig på at det er for tidlig å planlegge hva som vil skje neste sommer, skriver London Evening Standard.

Zlatan Ibrahimovic sier ifølge Mirror at han ikke vil gå på lån til en europeisk klubb nå som MLS-sesongen er over for hans del.

Bradley Stoke Town FC har nettopp signert en spiller med det passende navnet Bradley Stokes, skriver Bristol Post.

Tidligere Arsenal-, Manchester City-, Bolton- og Chelsea-spiss Nicolas Anelka har vært i samtaler med Lille rundt en mulig jobb som ungdomstrener. det skriver L'Equipe.

ESPN skriver at PSVs meksikanske spiss Hirving Lozano har uttalt at han ville elsket å spille for en av de store klubbene i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere