RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

- JAKTET AV REAL MADRID: Paul Pogba er svært ettertraktet i Premier League, men de engelske storklubbene får kamp fra Spania.
- JAKTET AV REAL MADRID: Paul Pogba er svært ettertraktet i Premier League, men de engelske storklubbene får kamp fra Spania.
Real Madrid stikker kjepper i hjulene for Manchester United.

Den svært ettertraktede Paul Pogba skal være høyt på Real Madrids ønskeliste. Den høyreiste midtbaneeleganten er jaktet av en rekke engelske klubber, deriblant Manchester United, som lot han gå til Juventus i 2012. Den spanske hovedstadsklubben skal være villige til å legge bortimot en halv milliard på bordet.
(El Mundo Deportivo)

Manchester Uniteds jakt på en venstreback fortsetter, og en av hovedmålene har hele tiden vært Real Madrids Fabio Coentrao. Nå ser det ut til at Carlo Ancelotti er villig til å lytte til bud for portugiseren, og prisen skal ligge på rundt 25 millioner euro.
(Sport.es)

Erik Lamelas Tottenham-mareritt kan gå mot slutten. Ifølge italienske medier skal Inter Milan være interessert i å tilby driblefanten en vei ut av England.
(Metro)

Aston Villa er en av angivelig syv klubber som jakter tenåringssensasjonen Johan Ter Horst. 18-åringen spiller for den engelske amatørklubben Folkestone Invicta, som spiller syv nivåer under Premier League, men han skal ha imponert såpass at flere klubber i Championship, samt Aston Villa, nå jakter signaturen hans.
(Daily Star)

Jakten på Arsenals høyreback Bacary Sagna intensiveres for hver dag som går. Franskmannens kontrakt løper ut etter inneværende sesong, og både Liverpool, Chelsea, Manchester City og Inter Milan skal være interessert.
(Daily Star)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere