*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

DISSE SPILLERNE VIL HAN HA: Louis van Gaal vil levere en liste med spillere han ønsker å signere til United. Foto: Franck Fife (Afp)

Her er Louis van Gaals krav til United.

05.05.14 11:20

Chelsea har ikke hatt flust av målkåte spisser denne sesongen, men valgte likevel å låne ut Romelu Lukaku til Everton før fjorårets sommervindu stengte. Der har 20-åringen gjort sakene sine bra, og er klubbens toppscorer med 13 mål på 29 kamper. Det er kun ett mindre en Chelseas toppscorer i Premier League denne sesongen, Eden Hazard, som har scoret 14 mål på fire flere kamper enn Lukaku. Nå er det lite sannsynlig at belgieren noen gang returnerer til Stamford Bridge. Både Manchester City og Tottenham vil hente Lukaku, og siste nytt er at også den italienske klubben Roma har kastet seg på i jakten på spisstalentet, som av mange hevdes å være en av Europas mest lovende unge spillere (Talksport).

Hazard skal forøvrig være kritisk til José Mourinhos taktikk i Champions League-kampene mot Atletico Madrid, etter at London-klubben røk ut av turneringen onsdag med 3-1-tap mot den spanske klubben (Daily Mail).

Arsenal har satt opp Bayer Leverkusens Lars Bender som sitt største overgangsmål i sommer. Arséne Wenger mener angivelig at den 24 år gamle midtbanespilleren vil være perfekt for London-klubben (Daily Mirror).

Chelsea vil tilby Tottenham 170 millioner kroner for midtbanespiller Paulinho (Daily Mail).

Keeperlegende Peter Schmeichels sønn, Kasper Schmeichel, står uten kontrakt etter sesongen, men 27-åringen, som har spilt samtlige 45 kamper for Leicester denne sesongen, vil trolig ikke stå uten arbeidsgiver særlig lenge. Både Arsenal, Milan og Southampton har meldt sin interesse for den danske keeperen (Daily Express).

West Ham er forberedt på å miste midtbanespiller Mohamed Diame i sommer, og kan komme til å selge senegaleseren til Everton for 35 millioner kroner (Daily Mirror).

Arsenal-spiss Joel Campell, som for tiden er lånt ut til Olympiakos, returnerer muligens til Premier League neste sesong for å spille for Pepe Mel i West Bromwich. Mel var Campells trener da den unge costarikaneren var utlånt til Real Betis, og de to fikk et godt forhold (Daily Express).

Louis van Gaal vil levere en liste med spillere han ønsker å signere til Manchester United før han tar jobben som klubbens nye manager. På listen står angivelig navnene til Borussia Dortmunds Mats Hummels og Marco Reus, i tillegg til Southamptons Luke Shaw (Daily Star).

Reus sier forøvrig at han ikke har bestemt seg for hva han vil gjøre neste sesong. Foruten United, er Barcelona og Paris Saint Germain interesserte i midtbanespilleren (German).

Utnevnelsen av van Gaal som United-manager skal være like rundt hjørnet, og ryktene har blitt styrket etter at 62-åringen utsatte offentliggjøringen av Nederlands tropp til fotball-VM (Daily Mirror).

Wayne Rooney kan imidlertid sørge for at signeringen går i vasken. United-stjernen skal nemlig ha bedt klubbledelsen om å ikke hente inn van Gaal som ny manager, da han ikke er spesielt stor fan av nederlenderens fotballstrategi og harde linje (Metro).

Aston Villa skal være villig til å gå langt for å hente Uniteds superreserve, Javier Hernandez, i sommer (Daily Star).

Villa vil også hente Joleon Lescott fra Manchester City og Lewis Holtby fra Tottenham (Daily Telegraph).

Atletic Bilbao-forsvarer Aymeric Laporte, som er ønsket i både Arsenal og Bayern München, kan ende opp i Barcelona. Den spanske klubben skal ha sagt seg villig til å betale 295 millioner kroner for 19-åringen (Talksport).

Englands landslagssjef, Roy Hodgson, har forsikret Jack Wilshere om at han vil få en plass i VM-troppen, uansett om han ikke kommer tilbake fra skaden og får spille flere kamper for Arsenal i sesongavslutningen i Premier League (Daily Mail).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag