RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VIL SELGE? Daily Mirror hevder Joe Lewis (i midten) ønsker å selge sine andeler i Tottenham Hotspur. - Feil, sier klubben.
VIL SELGE? Daily Mirror hevder Joe Lewis (i midten) ønsker å selge sine andeler i Tottenham Hotspur. - Feil, sier klubben. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Tottenham avviser oppkjøp

Engelsk storavis hevder Spurs-eier vil selge klubben.

Tottenham er på pengejakt, men klubbeier Joe Lewis avviser på det mest bestemte at klubben er til salgs.

London-klubben trenger friske midler for å få gjennomført oppføringen av sitt nye stadion, og britiske presse har spekulert i at et salg kan være løsningen. Torsdag rykket Spurs-ledelsen ut og avviste at det er aktuelt.

– I motsetning til de spekulasjonene som har forekommet i pressen, er verken klubben eller dens største eier i samtaler om et oppkjøp. Klubbens fokus er fullt og helt på å levere det nye stadionprosjektet, het det i uttalelsen.

Det var den britiske storavisen Daily Mirror som hevdet å kjenne til at Spurs-eier Joe Lewis ønsket å selge. Den britiske forretningsmannen skulle ha prissatt klubben til én milliard pund, hvilket tilsvarer i overkant av ti milliarder norske kroner.

Onsdag ble det for øvrig kjent at Tottenham må spille et annet sted enn på White Hart Lane i ett år – i påvente av at det nye stadionet står ferdig.

Spurs-ledelsen har i årevis forhandlet med ulike grunneiere for å sikre seg tomten arenaen skal bygges på. I sommer ble grunneierne pålagt å selge eiendommene sine, men nå har saken havnet i rettsvesenet.

Dermed må Tottenham revidere byggeplanene for stadionet som opprinnelig skulle stått ferdig i 2017.

Manager Mauricio Pochettino bekreftet torsdag at Stadium MK, arenaen til MK Dons, er høyaktuell som midlertidig hjemmebane for London-klubben. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere