RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KOMET: Dele Alli har gjort seg fortjent til Englands landslag, ifølge trener Roy Hodgson. Her har han nettopp puttet for Tottenham mot Leicester.
KOMET: Dele Alli har gjort seg fortjent til Englands landslag, ifølge trener Roy Hodgson. Her har han nettopp puttet for Tottenham mot Leicester. Foto: Geoff Caddick (Afp)

Tottenham-kometen fikk gledesbeskjed: - Jeg hadde ikke ord

Sist oppdatert:
Etter å ha blitt tatt ut på det engelske landslaget allerede i september, var han målløs.

Tottenham-unggutten Dele Alli satte seg nøkterne mål før årets sesong. En god sesongstart har virkelig fått fart på karrieren til Alli.

Landslagssjef Roy Hodgson fant plass til 19-åringen i troppen til de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Estland og Litauen. Alli, som forrige sesong spilte for Milton Keynes Dons på tredje nivå i engelsk fotball, visste nesten ikke hva han skulle tro.

– Jeg hadde ikke ord. Det har vært en fantastisk start på sesongen for meg, jeg hadde kanskje ikke ventet at det skulle gå så bra, sier han til Tottenhams nettsider.

At landslagssjansen kom lenge før unggutten hadde tenkt, har sammenheng med at både Jack Wilshere, Jordan Henderson og Fabian Delph er ute med skade.

– Før sesongstart satte jeg meg som mål å spille fast på U21-landslaget – og å prøve å få noen sjanser i Premier League, sier Alli.

Så langt har han vært på banen i seks av Tottenhams sju kamper. De to siste har han spilt fra start.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere