RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tottenham-manageren: - Han er ferdig

FERDIG: Emmanuel Adebayor er fullstendig ute i kulden i Tottenham.
FERDIG: Emmanuel Adebayor er fullstendig ute i kulden i Tottenham. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)
Emmanuel Adebayor er helt ute i kulda i Tottenham.

Etter forrige sesong fikk Emmanuel Adebayor tydelig beskjed fra Tottenham-manager Mauricio Pochettino om at han overhodet ikke figurerte i klubbens fremtidsplaner.

- Jeg var veldig tydelig med ham. Vi hadde en samtale før forrige sesong, og jeg forklarte planene mine for ham, sier Pochettino ifølge Daily Mail.

KLAR: Mauricio Pochettino forteller at han ikke tenker på Adebayor når han planlegger noe han foretar seg i klubben.

Ikke i Tottenhams planer
Argentineren forteller at han var meget tydelig i beskjeden han ga togoleseren, som hever over én million kroner i uka i Tottenham.

- Jeg tror det er tydelig at han ikke er i mine planer, i mitt hode eller i planene for Tottenhams fremtid, fortsetter Tottenham-sjefen, og gjør det helt klart at Adebayor er ferdig i klubben.

Selv om spissen er helt ute i kulden i Tottenham, og må trene med reservelaget, hevder manageren at de to har et godt forhold.

- Hver gang vi møtes i gangene, så er det ikke noe problem, fordi jeg har hele tiden vært tydelig mot ham, og han mot meg.

- Det eneste problemet er at vi ikke klarte å finne en løsning for ham og en løsning for klubben, noe som ville vært bra for begge parter, fortsetter Pochettino.

Nære et klubbskifte
Adebayor var nære en overgang til både Aston Villa og West Ham i sommer, men han har selv fortklart at han ikke gjennomførte et klubbskifte, fordi han ikke hadde fått det riktige tegnet han trengte fra Gud for å gjøre en overgang til en ny klubb.

Adebayor har hatt en strålende karriere, og har vært innom klubber som Arsenal, Manchester City og Real Madrid, før han gikk til Tottenham, i førsteomgang på lån i 2011.

Londonklubben gjorde overgangen permanent sesongen etter, og siden den gang har han spilt 54 kamper for klubben og scoret 18 mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere