RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BLIR: Mauricio Pochettino sier Hugo Lloris blir på White Hart Lane.
BLIR: Mauricio Pochettino sier Hugo Lloris blir på White Hart Lane. Foto: Scott Heppell (Ap)

Tottenham-manageren rister på hodet over ryktene

Sist oppdatert:
Mauricio Pochettino avfeier alle spekulasjonene rundt Lloris sin fremtid.

Tottenham-keeper Hugo Lloris blir i Tottenham neste sesong, sier Mauricio Pocehttino på torsdagens pressekonferanse, ifølge London Evening Standard.

Det har florert med rykter rundt den franske landslagsspilleren den siste tiden, etter at spilleren skal ha et ønske om å spille i Champions League kommende sesong. Siden Tottenham mest sannsynlig ikke kommer blant de fire beste denne sesongen, har engelsk presse linket hans vekk fra London-klubben.

Drømmer om Champions League
Lloris har uttrykt at det ville vært en «drøm» å spille i Champions League, og klubber som Manchester United, Paris Saint Germain og Real Madrid skal være interesserte i 28-åringen.

Men nå avviser Tottenham-manageren at keeperen skal vekk, selv om Tottenham i skrivende stund er syv poeng bak den siste Champions League-plassen med fem kamper igjen å spille.

- Ingenting har forandret seg siden vi snakket om ryktene sist for fem-seks måneder siden. Hugo vil spille Champions League her med Tottenham, sier Mauricio Pochettino, ifølge London Evening Standard.

- Ingen av ryktene er sanne. Ingenting har forandret seg i situasjonen. Han er fornøyd med å være her og han vil nå Champions League med Tottenham som er hans største drøm, sier manageren.

Saken fortsetter under.

KAPTEINEN BLIR: - Hugo Lloris blir, sier Pochettino.

Ender ikke blant topp fire
Selv om Tottenham mest sannsynlig ikke kommer til Champions League denne sesongen, vil ikke manageren avskrive laget hans helt enda.

- Denne sesongen vil det bli veldig vanskelig å komme innenfor topp fire. Vi skal prøve i de fem siste kampene igjen av sesongen, men samtidig vil jeg ikke lyve. Det blir ikke enkelt, sier han.

Lloris kan være tilbake i Tottenham-laget til lørdagens kamp mot Southampton etter at han har vært ute med skade de siste tre kampene for London-klubben.

Europa League ødelegger
For Lloris og Tottenham har Europa League-spill ødelagt mye av sesongen deres, mener Pochettino. Med ti ekstra kamper på torsdagene har ført til at laget har spilt mange søndagskamper denne sesongen.

Når laget spiller bortekamper får laget liten hvile til å gjøre seg klar til neste kamp kun 72 timer etter Europa League-kampen.

- Man legger inn mye energi når man spiller Europa League, sier manageren.

Han mener at Manchester United og Liverpool har fått en stor fordel av å ikke spille i Europa de to siste sesongene.

- Man ser det fra forrige sesong, at Liverpool og i år at Manchester United har fått en stor fordel i kampen om topp fire når de ikke spiller i Europa, sier han.

- Ikke drømmen til klubben
Hvis nabo-rival Arsenal vinner FA-cupen vil laget som ender på syvende få Europa League-plass. For mange Spurs-supportere mener de at klubben burde prøve å unngår spille i Europas nest beste klubbturnering.

- Hvis vi får plass i Europa League vil det kanskje ikke bli drømmen for klubben eller for våre supportere, men man må delta i den fordi det er godt økonomisk for klubben, sier Pochettino.

Tottenham ligger i skrivende stund på en sjetteplass i Premier League. Laget har syv poeng opp til fjerdeplass, og møter Southampton til bortekamp lørdag formiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere