Gå til sidens hovedinnhold

Tottenham varsler nye kjøp

Og håper å ha ny stadion klar innen tre år.

Tottenham Hotspur har ikke opplevd den suksessen på banen som flere Spurs-fans hadde håpet denne sesongen.

Foreløpig befinner London-klubben seg på en 6. plass i Premier League. Og med kun seks kamper igjen av sesongen, ser det ut til at Spurs nok en gang må belage seg på en sesong uten spill i Champions League.

- Ikke levd opp til forventningene
Styreleder Daniel Levy innrømmer i en uttalelse på klubbens hjemmeside at sesongen har vært en skuffelse.

- Vi har kommet langt det siste tiåret. Vi har satt oss høyere mål. Vi har gått fra å være en klubb som tok siktet på øvre halvdel av tabellen, til å ville kjempe i Europa hver sesong, noe som har ført til at vi er skuffet hver gang vi ikke kommer oss til Champions League, skriver Levy.

- Denne sesongen har vi gjennomført store utskiftninger på både trener- og spiller-siden, og for øyeblikket er vi kun to poeng bak det vi oppnådde på samme tid forrige sesong. Til tross for at denne sesongen ikke har levd opp til våre forventninger, så har vi tro på at laget har potensialet og det det viktig at vi alle viser støtte for å få det beste ut av slutten av sesongen, fortsetter styreformannen.

Vil kjøpe nøkkelspillere
Levy kommer også med en gladnyhet til supporterne som ønsker å se nye ansikt på White Hart Lane neste sesong.

- Vårt fokus blir å fortsette med å investere og utvikle troppen vår. Vi skal ikke foreta oss masse omveltninger i sommer, men i stedet vil vi forsterke laget i nøkkelposisjoner for å spille den fotballen vi er kjent for spille, forteller Levy.

Tottenham-formannen skriver imidlertid lite om manager Tim Sherwoods framtid i klubben.

Sherwood signerte tidligere i år en kontrakt som varer ut neste sesong, men en rekke engelske medier spekulerer i om Spurs allerede er enige med Louis van Gaal om en avtale som trer i kraft etter sommerens fotball-VM.

Ny stadion i 2017
En skuffende sesong til tross, ifølge en uttalelse fra klubben, går det økonomisk sett bra med Tottenham. I 2013 økte de omsetningen med 2 prosent til 147,4 millioner pund. Noe som betyr at de sitter igjen med 1,5 millioner pund etter skatter og avgifter.

Samtidig forteller klubben at de stadig jobber med å få på plass en ny stadion, og mener det skal være "gjennomførbart" å ha den nye arenaen klar sommeren 2017.

White Hart Lane har en kapasitet på cirka 36 000 sitteplasser, mens den nye stadion vil gi rom til 56 000 tilskuere.

Med 47 000 fans på ventelisten for å få sesongkort, er det liten tvil om at Tottenham har et stort behov for å få på plass en ny arena.

Sky Sports skriver onsdag at Spurs kan komme til å spille deres kamper på Wembley i en periode under byggingen. Dette er imidlertid ikke bekreftet.

Tottenham møter Sunderland i neste seriekamp førstkommende mandag.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken