RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Touré med nok et kontroversielt utspill

- INGEN BRYR SEG OM DE AFRIKANSKE LAGENE: Yaya Touré går hardt ut mot noe han mener er en kritikkverdig holdning mot de afrikanske lagene.
- INGEN BRYR SEG OM DE AFRIKANSKE LAGENE: Yaya Touré går hardt ut mot noe han mener er en kritikkverdig holdning mot de afrikanske lagene. Foto: Gavin Barker
- Det er ingen som bryr seg.

Yaya Touré har vært hyppig i pressens søkelys siden fjorårets Premier League-sesong endte med gull og glitter for ham og lagkameratene.

Rett etter sesongslutt i mai gikk Touré ut mot Manchester City og klaget over at klubben hadde ignorert ham på bursdagen hans.

Og i slutten av juni gikk han igjen ut mot arbeidsgiveren, og uttalte at klubben hadde nektet ham å tilbringe tid med sin døende bror, Ibrahim, som døde av kreft i den første VM-uka.

- Jeg var desperat
Denne gangen er det imidlertid ikke City som får unngjelde.

31-åringen går nå ut mot hele fotballfamilien. Han hevder at ingen bryr seg om at de afrikanske lagene nå er ute av VM på grunn av noe han betegner som en dommerskandale.

Elfenbenkysten ble slått ut av gruppespillet etter et baklengsmål på straffe på overtid mot Hellas, og Touré hevder straffesparket aldri skulle blitt gitt.

- Jeg var desperat etter å se at dommeren fikk med seg at Samaras filmet.

- Nok en gang gikk en dommeravgjørelse i vårt disfavør. Vi skulle hatt minst to straffer mot Japan, og Hellas skulle aldri fått straffespark, sier City-profilen ifølge Sky Sports.

- En skandale
Touré antyder at ingen bryr seg om afrikanske får feilaktige avgjørelser mot seg.

- Hvem er det som bryr seg om et afrikansk lag blir urettferdig behandlet? Ingen.

- Denne dommerfeilen frarøver oss noe stort.

- Det er en skandale, og dessverre er det ingen som bryr seg.

Etter at Algerie og Nigeria røk begge røk i kvartfinalen, mot henholdsvis Tyskland og Nigeria mandag, er alle de afrikanske lagene ute av VM.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere