*Nettavisen* Sport.

Townsend utestengt etter krangel

I TRØBBEL: Tottenham-manager Mauricio Pochettino har utestengt Andros Townsend fra torsdagens europaligaekamp mot Anderlecht. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Tottenham-spilleren Andros Townsend (24) er ute av troppen til europaligakampen mot Anderlecht etter et klammeri med lagets fysiske trener.

04.11.15 17:58

Townsend ble filmet da han dyttet og diskuterte heftig med Nathan Gardiner på banen etter 3-1-seiereren over Aston Villa mandag.

Spurs-manager Mauricio Pochettino straffet Townsend med å utelate ham fra troppen som møter Anderlecht på White Hart Lane torsdag.

– Han trente ikke med laget. Han er derfor ikke disponibel og ikke tatt ut i troppen til torsdagens kamp, sa Pochettino.

– Det er på grunn av det som skjedde mandag. Når du oppfører deg på en feil måte, må du betale for det. Det er jeg som avgjør når han kan spille for laget igjen, sa argentineren.

24 år gamle Townsend har ennå ikke spilt fra start i Premier League denne sesongen og var ubenyttet reserve mot Villa.

– Som manager prøver jeg alltid å være rettferdig, men disiplin er veldig viktig. Trenerstaben må vise respekt overfor spillerne, og spillerne må vise respekt overfor staben, sa Pochettino.

Tottenham tapte bortekampen for det belgiske laget, og etter tre runder er laget på tredjeplass i sin gruppe med 4 poeng. Monaco leder med 5, mens Anderlecht også har 4 på annenplass. Qarabag står med 3 poeng. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.