RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Coutinho forlater Liverpool uten bedring


IKKE GODT NOK: Philippe Coutinho (til høyre) ser seg kanskje om etter et klubbskifte om Liverpool ikke kvalifiserer seg til Champions League. Her avbildet på Anfield etter Europa League-skuffelsen mot Sion tidligere i uka.
IKKE GODT NOK: Philippe Coutinho (til høyre) ser seg kanskje om etter et klubbskifte om Liverpool ikke kvalifiserer seg til Champions League. Her avbildet på Anfield etter Europa League-skuffelsen mot Sion tidligere i uka. Foto: Peter Byrne (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Stjernens landslagskompis med klar tale.

Dersom Liverpool ikke kvalifiserer seg til Champions League neste sesong, er det veldig sannsynlig at Philippe Coutinho vil bort fra klubben.

Dette påstår i alle fall brasilianerens landsmann og gode kamerat, David Luiz, ifølge Daily Mirror.

PSG-stopperen med fortid i Chelsea sier at Coutinho neppe blir værende med en sesong til uten spill i den gjeveste europacupen.

SPÅR OVERGANG: PSG-spiller David Luiz tror kompisen vil bort fra Liverpool om klubben ikke spiller med de beste i Europa.

- Coutinho bestemte seg for å bli værende i Liverpool denne sesongen uten Champions League-fotball. Jeg tror ikke han gjør det samme valget igjen, siteres Luiz på.

- De beste spillerne trenger å spille med de beste. Coutinho er den beste midtbanespilleren i England akkurat nå. Det er stort for ham, men når du spiller på det nivået, så kommer også de store klubbene til å legge merke til deg, tilføyer Brasil-midtstopperen.

Luiz spår at Coutinho blir Fotball-Europas mest ettertraktede spiller i sommervinduet hvis Liverpool ikke skaffer seg Champions League-plass til neste høst.

PSG-spilleren innrømmer at han gjerne ser Coutinho komme til hans klubb i Frankrike. Han hevder også at Barcelona allerede er interessert i å sikre seg kompisen.

23-årige Coutinho ankom Anfield fra Inter for rundt 90 millioner kroner i januar 2013.

Den gjeldende kontrakten med Liverpool varer helt til juni i 2020.

PS: Søndag møter Liverpool byrivalen Everton på bortebane i Premier League. Oppgjøret kan du følge direkte i Nettavisens livesystem!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere