RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror gressmatten ødelegger for Liverpool

NYTT GRESS: Liverpool-manager Brendan Rodgers skal i lenger tid ha bedt om at klubben skifter ut gressmatten på Anfield.
NYTT GRESS: Liverpool-manager Brendan Rodgers skal i lenger tid ha bedt om at klubben skifter ut gressmatten på Anfield. Foto: Phil Noble (Reuters)
Til sommeren får Brendan Rodgers ønske sitt oppfylt.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har gitt klubben beskjed om å bytte ut gressmatten på Anfield.

Klubben vil bytte ut gresset etter sesongen, slik at det ligner mest mulig det det underlaget klubben har på treningsanlegget Melwood. 

- Gammel gressmatte
Liverpool-manageren skal ha vært misfornøyd med Anfield-matten siden han tok over managerjobben i 2012.

- Vi kommer til å få en ny gressmatte til sommeren, noe som vil hjelpe på hurtigheten i spillet vårt, sier Rodgers ifølge The Telegraph.

- Det er en gammel gressmatte som ikke har blitt oppgradert på noen år. Det kan være en ulempe for oss. Det er vanskelig å spille "en touch-fotball" på det gresset, sier Rodgers. 

Møter Burnley
Liverpool-manageren skal ha uttrykt sin misnøye med underlaget i 2-2 kampen Arsenal forrige uke, men planene om å bytte ut underlaget var allerede i planene.

I neste seriekamp slipper imidlertid Rodgers å bekymre seg over Anfield-gresset. Fredag reiser nemlig han og laget til Burnley. 

Liverpool ligger for øyeblikket på en skuffende 10. plass i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere