RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BET MOTSPILLER IGJEN: Luis Suarez er nok en gang i trøbbel.
BET MOTSPILLER IGJEN: Luis Suarez er nok en gang i trøbbel. Foto: Javier Soriano

Tror Suarez blir tilgitt igjen

Sist oppdatert:
- Dette endrer ikke vesentlig på hans fremtidsutsikter i Liverpool.

Det har vært et vanskelig døgn for Liverpool, etter at hele fotballverden nok en gang rettet øynene mot Luis Suarez.

Mange mener Liverpool bør kvitte seg med uruguyaneren etter at han igjen glefset til mot en motspiller. Dette er tredje gangen i karrieren 27-åringen biter en motstander.

Redaktør for the Kopite, Torbjørn Flatin, mener imidlertid Liverpool kan være tjent med å beholde Suarez.

- Sjokk
- Først og sist må jeg si at jeg reagerte med sjokk og vantro. Jeg er helt nummen. Men dette endrer neppe vesentlig på hans fremtid i Liverpool.

- Suarez er fortsatt en svært verdifull spiller for Liverpool, og jeg håper klubben fortsetter å hjelpe ham med det som åpenbart er et problem, sier Torbjørn Flatin til Nettavisen.

Flatin er imidlertid klokkerklar på at tålmodigheten hans er i ferd med å renne ut.

- Vi sa vel at det var hans siste sjanse også sist gang. Men det er i alle fall trygt å hevde at timeglasset er i ferd med å renne ut. Det er ikke akseptabelt på noen som helst måte, og han må ta straffen sin, bedyrer Flatin.

- Skal veldig mye til
Liverpool-redaktøren tror også klubben tenker seg om før de vender ham ryggen, særlig på grunn av hans økonomiske verdi.

- Det skal veldig mye til at Liverpool river i stykker kontrakten hans. Han er for verdifull. Men det er klart han vil få en sterk advarsel, og det må iverksettes tiltak for å få slutt på dette.

Flatin er likevel litt skeptisk til om det er mulig å løse dette problemet.

- Du kan nok ikke totalforandre Luis Suarez. Men det må settes søkelys på hva der er som skjer. Det er et eller annet som klikker i hodet hans når frustrasjonen hans når kokepunktet.

- Uruguay var på vei ut av VM og Suarez hadde akkurat bommet på en sjanse. Det er nok et bevis på at han ikke klarer å styre seg, sier Flatin.

Sammenligner med Best
Flatin avslutter med å sammenligne storscoreren med andre kontroversielle fotballspillere, som tross alt har blitt tilgitt.

- Han er vel det du kan kalle et "flawed genius". Vi husker George Best og i dag har vi en Mario Balotelli. De er så gode at de gang på gang blir tilgitt.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere