RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DRAPSTRUET: Paul Dummet (t.v.) blir drapstruet av sine uruguayanere etter en takling mot Luis Suarez i siste serierunde. Liverpool-spissen sliter med en kneskade, som gjør at han kan komme til å måtte stå over kamper i VM.
DRAPSTRUET: Paul Dummet (t.v.) blir drapstruet av sine uruguayanere etter en takling mot Luis Suarez i siste serierunde. Liverpool-spissen sliter med en kneskade, som gjør at han kan komme til å måtte stå over kamper i VM. Foto: Paul Ellis (Afp)

Truet på livet etter Suárez-skade

- Det var slett ikke med vilje, sier Newcastle-spilleren.

Newcastles Paul Dummet har mottatt dødstrusler fra Uruguay-fans etter nyheten om at Luis Suárez' VM-deltakelse er i fare.

Suárez var torsdag igjennom en kikkhullsoperasjon i kneet, og spissen må restituere seg fort om han skal rekke å bli spilleklar til kampen mot Costa Rica 14. juni. 19. juni venter England, og i den siste kampen står Italia for tur.

Etter operasjonen forlot Suárez sykehuset i rullestol, og det kan neppe tolkes som et særlig godt tegn.

Klaget

Suárez klaget over problemer med kneet allerede under første dag av VM-samlingen i Uruguay, og det viser seg at skaden stammer fra Liverpools siste seriekamp for sesongen da Newcastle var motstander. Da ble Paul Dummet utvist etter behandlingen av Suárez mot slutten av kampen.

- Spilleren pådro seg skaden i kneet i Liverpools siste seriekamp 11. mai. Smertene ga seg med hvile etter at sesongen var over, het det fra Uruguays Fotballforbund torsdag.

Nevnte Dummet fikk det røde kortet i det 82. spilleminutt. Han unngikk mer straff.

På sosiale medier haglet det med ukvemsord mot ham etter at nyheten om operasjon til Suárez ble kjent. De hardeste truet ham på livet.

Ikke med vilje

22-åringen fra Wales sier at han ikke hadde noe ønske om å skade Suárez.

- Det var slett ikke med vilje. Jeg traff både ham og ballen med min venstrefot, og i duellen falt han om. Jeg håper at han rekker VM fordi han er en av de beste spillerne i verden, sier Dummet i et intervju med Daily Mirror.

- Når det er sagt skadd jeg menisken min for tre år siden, og jeg var ut i tre måneder. Det kommer an på akkurat hvor i kneet skaden sitter, sier Dummet.

Uruguays medisinske apparat sier at Suárez trenger 20 dager med hvile, og de har ikke utelukket ham fra spill i VM-sluttspillet. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere