RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Fredrik Ulvestad satt på benken i Burnleys kamp mot Tottenham søndag for første gang etter overgangen til Premier League-klubben. Manager Sean Dyche har planen klar for nordmannen.
Fredrik Ulvestad satt på benken i Burnleys kamp mot Tottenham søndag for første gang etter overgangen til Premier League-klubben. Manager Sean Dyche har planen klar for nordmannen. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Ulvestad nærmer seg Burnley-debuten

Sist oppdatert:
Fredrik Ulvestad satt på benken i Burnleys kamp mot Tottenham søndag for første gang etter overgangen til Premier League-klubben. Manager Sean Dyche har planen klar for nordmannen.

Den nedrykkstruede klubben har tro på at sunnmøringen kan bidra i kampen om å beholde plassen i serien. I helga var den tidligere Aalesund-spilleren for første gang involvert under kampdagen for Burnley.

– Vi må få Fredrik involvert og la han få bli kjent med hvordan det kjennes ut. Han kunne ha kommet på banen, du vet aldri, men det er en utviklingskurve og vi vil se hvor det fører han, sa Dyche til klubbens hjemmeside.

Burnley-sjefen håper 22-åringen blir å se på banen i en av de kommende oppgjørene.

– Han nyter treningene og passer godt inn i omgivelsene. Men han kommer fra et annet nivå av fotball og det er viktig for ham å få føle på det neste steget og hva Premier League handler om, sa Dyche.

Burnley ligger på 19.-plass i serien. Med 26 poeng har de to poeng opp til Hull på sikker plass. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere