Gå til sidens hovedinnhold

United bekrefter: Luke Shaw har signert

Venstrebacken kommer fra Southampton.

Luke Shaw er nå klar for Manchester United, melder klubben selv på sine hjemmesider.

18-åringen har signert en fireårskontrakt, med opsjon på fire nye år.

- Jeg er overbegeistret og spent etter å ha sluttet meg til Manchester United. Jeg har vært i Southampton siden jeg var åtte år og vil takke dem og fansen for alt de har gjort for meg, sier Shaw.

- Jeg vil fortsette framgangen jeg har hatt i karrieren, og å slutte seg til United er en ideell måte å gjøre det på. Jeg ser fram til dette nye kapitlet i livet og muligheten til å lære fra verdensklassespillere og støtteapparatet, fortsetter han.

Manchester Uniteds assisterende manager, Ryan Giggs, gleder seg til å jobbe med unggutten.

- Luke er en veldig talentfull venstreback, med stort potensial. Han har utviklet seg stort i Sothampton og har det som skal til for å bli en toppspiller, sier Giggs.

Shaw var en del av det engelske landslaget under VM, og landet i hjemlandet onsdag etter at det ble en tidlig exit.

Overgangen har ligget i kortene lenge, og det antas at Manchester United vil punge ut omlag 300 millioner kroner for venstrebacken.

Luke Shaw spilte fast for et Southampton-lag som imponerte i den foregående Premier League-sesongen, og 19-åringen blir sett på som det største backtalentet England har hatt siden Ashley Cole.

Manchester United ligger virkelig ikke på latsiden om dagen, og tidligere torsdag ble det kjent at klubben har signert Ander Herrrera fra Athletic Bilbao.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto