*Nettavisen* Sport.

United-legende: - Arsenal-spillerne er mer opptatt av selfier og six packer enn å vinne titler

SELFIE: Arsenal-spillerne er rutinerte selfie-takere. Foto: Montasje (Pa Photos)

Roy Keane mener Chelsea må anses som storfavoritter, også i kommende sesong.

Søndag braker sesongen løs for alvor i engelsk fotball. FA Community Shield sparkes i gang klokka 16.00, og debatten er allerede godt i gang, angående hvilke klubber som vil få suksess det neste året.

En av de som har uttalt seg, er tidligere Manchester United-legende Roy Keane. Ifølge Daily Mail er han kritisk til Arsenal-spillerne, og han har liten tro på at de vil blande seg inn helt øverst i toppen av ligaen.

- Det er alt for mange Arsenal-spillere som er interesserte i selfier og six packer. I stedet for å fokusere på å vinne Premier League-titler, handler det for det meste om hvordan kroppene deres ser ut. Hvordan håret ligger er visstnok viktigere enn å vinne fotballkamper, sier Keane, litt kontroversielt.

- De har absolutt en del gode spillere med godt fokus, men ikke disse som prøver å ta bilder av seg selv hver eneste dag. Selfier vil holde laget tilbake, mener den tidligere midtbanespilleren.

Følg Community Shield live her.

Postet selfier
Det er ikke uten grunn at Keane nevner nettopp at Arsenal-spillerne poster mye bilder av seg selv. Gjennom store deler av forrige sesong, og særlig etter å ha vunnet FA-cupen, strømmet det ut selfier fra Arsenal-garderoben.

Se en del av Arsenal-selfiene nederst i saken.

Klikk på bildet for å forstørre.

KRITISK: Roy Keane er kritisk til Arsenal. Foto: Brian Lawless (Pa Photos)

Også når stjernene er på ferie eller reise med laget, kan man til stadighet se at spillerne ender opp med å ta bilder av seg selv for å poste på sosiale medier.

Chelsea sterkest
Keane er ikke i tvil om hvilket lag han tror vil bli sterkest i kommende sesong: Fjorårsvinner Chelsea virker å være suverene.

- Chelsea er laget man må slå. De har den sterkeste troppen, og ser ut til å forsterke seg godt med John Stones på vei inn i tillegg. Dersom spillerne forblir sultne på suksess, og viser samme innsats som i fjor, kommer de til å vinne ligaen igjen, mener Keane.

Som sterkeste konkurrenter til Chelsea, velger Keane å trekke fram sin gamleklubb Manchester United. Han mener at dersom man får satt laget tidlig i sesongen, vil de røde fra Manchester kunne være med hele veien inn.

Følg overgangsvinduet live her.

Forsterket troppene
Flere av lagene har forsterket troppene sine denne sommeren. For Arsenals del, har hovedforsterkningen vært å få inn Petr Cech fra nettopp Chelsea. Målvakten har vist seg som en keeperkjempe i flere år på Stamford Bridge, og er nå klar for å holde buret rent på Emirates Stadium i stedet.

Chelsea har sikret seg Radamel Falcao på lån, og nærmer seg også visstnok å hente nevnte John Stones fra Everton. Manchester United og Liverpool har vært mest aktive i sommer. Hos Manchester-klubben har blant annet den italienske høyrebacken Matteo Darmian, stortalentet Memphis Depay og midtbaneduoen Bastian Schweinsteiger og Morgan Schneiderlin kommet inn. Litt lenger vest er Christian Benteke, Nathaniel Clyne, Roberto Firmino og James Milner blant nykjøpene som forventes å kjempe om en plass i startelleveren.

Her finner du alle overganger.

Manchester City er det siste laget som forventes at kjemper helt i toppen av Premier League, også kommende sesong. De lyseblå var avhengig av å hente britisk, og å hente ungt. Det har de også gjort. Fabian Delph og Raheem Sterling er to av kjøpene som er kommet inn på Etihad Stadium.

Følg Community Shield live her.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.